• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Obećanje, ludom radovanje": Barsa kaže Nejmaru - dolazimo po tebe na leto!

Autor Milutin Vujičić

Videćemo da li su bili ozbiljni...

 "Obećanje, ludom radovanje": Barsa kaže Nejmaru - dolazimo po tebe na leto! Izvor: Guliver/Getty Images/Stuart Franklin, Stuart Franklin/Bongarts

Nejmar je u leto 2019. godine bio na korak od prelaska u Real Madrid, međutim Barselona se javila svom nekadašnjem fudbaleru i poručila mu da se strpi i vratiće se na "Nou Kamp" godinu dana kasnije, međutim pandemija korona virusa ugrožava taj transfer.

Španski list "Mundo Deportivo" podsetio je na taj verbalni dogovor koji imaju Barselona i Nejmar, međutim da li će Katalonci uspeti da ga kupe sada kada je na pragu kriza u fudbalu?

Možda će vas zanimati

U dogovoru sa fudbalerima, Barselona je odlučila da "skreše" plate za 70% do kraja sezone, međutim niko ne zna šta to tačno znači pošto su odloženi svi rokovi za završetak domaćih i međunarodnih takmičenja...


Jasno je da će Barselona zaraditi mnogo manje nego prethodnih godina i pitanje je kako će stvoriti novac za kupovinu Nejmara, međutim kada su se dogovarali sa njim ovo nisu imali u planu.

Navodno, Barselona je uspela da spusti cenu za Nejmara sa 200 na 150 miliona evra, međutim i to je "krupan zalogaj" za njih u ovom trenutku, pošto je izuzetno neizvesno kako će se ova sezona završiti, a kako (i kada) početi naredna.

Očekuje se da Barselona ponovo sedne za pregovarački sto za Pari sen Žermenom, ali pitanje je do koje sume će francuski klub hteti da spusti cenu pošto je Nejmara platio 222 miliona.

Nije tajna da žele da ga se otarase zbog toga što remeti atmosferu unutar svlačionice i što nije doprineo u onoj meri u kojoj se to očekivalo, ali naravno da to neće uraditi budzašto, dok će biti interesantno videti i koliku će platu Nejmar uspeti da dogovori.

Nejmar je ove sezone igrao na 22 utakmice za PSŽ i zabeležio 18 golova i deset asistencija.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC