• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nejmara "provalili" novinari pa se saznalo za njegovu "debelu" donaciju

Autor Mirjana Šegan

Brazilac bez pompe uplatio pomoć za borbu protiv korona virusa, ali su se mediji u njegovoj zemlji postarali da se ipak sazna ko je donirao veliku sumu

 Nejmara "provalili" novinari pa se saznalo za njegovu "debelu" donaciju Izvor: Guliver/Getty Images/Stuart Franklin, Stuart Franklin/Bongarts

Nejmar je uplatio blizu milion evra pomoći za borbu protiv korona virusa, ali nije želeo da to bude javna stvar. Ipak, novinari u Brazilu potrudili se da ne ostane anoniman davalac pozamašne svote, kako je on želeo.

Na sva zvona objavili su da je fudbaler Pari sen Žermena sa privatnog računa prosledio deo novca Unicefu, čiji je promoter, a deo fondaciji poznatih ličnosti koja je formirana nakon proglašenja pandemije korona virusa sa ciljem da pomogne svima kojima je pomoć neophodna.

Možda će vas zanimati

Nejmar je tako samo nastavio da pomaže ljudima u teškim vremenima, nakon što je najpre obezbedio više desetina hiljada knjiga kako bi im brže prošlo vreme dok borave u kućama.

"Virus se ne kreće, ljudi to rade", napisao je na Twitteru Nejmar, pozivajući sve da poštuju mere vlade i ne izlaze iz svojih kuća.

Brazilac je napustio Pariz i otišao u domovinu odmah po izbijanju epidemije u Evropi i najavio je da će se vratiti tek pošto sve bude bezbedno i kada budu nastavljena fudbalska takmičenja.

Pročitajte i ovo

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC