• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nojer tražio 20 miliona evra po sezoni da ostane u Bajernu!?

Autor mondo.ba

Golman Bajerna Manuel Nojer (34) postavio je visoke zahtjeve upravi bavarskog kluba da potpiše novi ugovor sa njemačkim šampionom.

 Manuel Nojer tražio 20 miliona evra po sezoni od Bajerna Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Prema tvrdnjama "Bilda", Nojer je tražio novi petogodišnji ugovor sa platom od 20 miliona evra po sezoni, čime bi uz napadača Roberta Levandovskog postao najplaćeniji igrač Bavaraca.

Bajernu je ta ideja van pameti s obzirom da golman već ima 34 godine, a i ranije su dogovorili saradnju sa čuvarom mreže Šalkea Aleksandrom Nibelom, koji će ovog ljeta stići na "Alijanc Arenu".

Možda će vas zanimati

Šta je natjeralo Nojera na ovako agresivnu pregovaračku strategiju, a odgovor prema tvrdnjama njemačkog lista su šaputanja u svlačionici Bajerna da španski igrači Lukas Ernandez i Felipe Kutinjo zarađuju više od 20 miliona evra za godinu.

"Bild" je podvukao da je Kutinjova plata posebno visoka otkako je stigao iz Barselone i da premašuje čak i primanja poljskog golgetera Levandovskog.

Bajern je ponudio svom kapitenu kraći ugovor sa identičnom fiksnom platom kakvu ima do sada, odnosno do 2023. uz opciju produžetka na još jednu sezonu, uključujući i bonuse za rezultate na temelju odigranih utakmica.

Međutim, očigledno se Nojer plaši da bi Nibel mogao da dobije veću priliku i da je doveden da postepeno potpuno preuzme minhenski "broj jedan" i iz toga proizilazi svo neslaganje čelnika minhenskog kluba i golmana reprezentacije Njemačke.

S obzirom da su Tomas Miler i trener Hansi Flik već stavili potpise na nove ugovore, a Nojer to još nije učinio, lokalni mediji u Njemačkoj postavljaju logično pitanje da li je "Bild" izmislio cijelu priču kako bi sebi priskrbio klikove.

Šta god da je istina, odavno postoji zainteresovanost Čelsija za Nojerove usluge, s tim da bi htjeli da se riješe Kepa Arizabaga, mladog Španca koji se nije snašao u Premijer ligi. Naravno, veliko je pitanje da li bi i vlasnik engleskog kluba Roman Abramovič bio spreman da veterana plaća 20 miliona evra po sezoni.

Ipak, čini se da je cijela priča samo "nespretno pregovaranje za dobijanje što boljeg ugovora u minhenskom klubu.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC