• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Svi jedva čekaju Seriju A, ali Ranijeriju se ne žuri

Autor mondo.ba

"Naš igrač je bio pozitivan, pa negativan, pa opet pozitivan", kaže trener Sampdorije koji upozorava da još ne znamo dovoljno o koronavirusu i posljedicama koje ostavlja na organizam fudbalera.

 Klaudio Ranijeri - Nastavak sezone Serija A - Češće testirati fudbalere Izvor: Guliver/Getty Images/Alessandro Sabattini

Pauza u fudbalu izazvana koronavirusom sada već djeluje kao vječnost i svi jedva čekaju da se fudbaleri vrate na teren.

Ohrabrujuće vijesti stižu sa Apeninskog poluostrva gdje bi klubovi Serije A mogli da počnu sa trninzima od 4. maja, a utakmice, naravno pred praznim tribinama, se očekuju od 31. maja.

Možda će vas zanimati

 Ipak, nisu svi toliko optimistični.

Klaudio Ranijeri trener Sampdorije, kluba koji je imao nekoliko zaraženih fudbalera i članova kluba, upozorava da još uvijek ne znamo dovoljno o koronavirusu i posljedicama koje ostavlja na organizam.

"Imali smo igrača koji je bio pozitivan, potom negativan, pa opet pozitivan nakon što je počeo s treninzima kod kuće. Zato mislim da moramo da budemo oprezni. Čitao sam da virus može da ostavi trajne posljedice na srce. Ako ćemo već da igramo, igrači moraju da budu potpuni zdravi i da se češće testiraju", rekao je Ranijeri.

"Ne kažem da je nešto pogrešno ili ispravno. Samo želim da doktori urade sve da igrači budu zdravi", dodao je iskusni stručnjak.

On je prokomentarisao i zgusnut raspored koji čeka fudbalere, jer bi se ukoliko se sezona u Seriji A završava do sredine jula trebalo igrati svaki treći dan.

"Igrači su kao bolidi Formule 1, morate ih tjerati do krajnjih granica ako želite da izvučete najbolje od njih. Možemo li to da uradimo? Hoće li mjesec dana biti dovoljno da se spreme da igraju dva puta sedmično? Ja sam trener i neke odluke ne donosim ja, ali kako god da bude, biće nezadovoljnih", zaključio je Ranijeri.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC