• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Insinje "raskinuo" sa Minom Rajolom: Nema namjeru da ode iz Napulja?

Autor mondo.ba

Kapiten Napolija Lorenco Insinje odlučio je da ga više ne predstavlja Mino Rajola, jedan od najboljih svjetskih fudbalskih menadžera, prenose italijanski mediji.

 Mino Rajola više nije menadžer Lorenco Insinje Izvor: Francesco Pecoraro/Getty Images Europe

Omaleni napadač je prije dvije godine postao klijent Rajole, koji sarađuje sa velikim brojem fudbalskih zvijezda među kojima su Erling Holand, Pol Pogba, Zlatan Ibrahimović, Đanluka Donaruma...

Međutim, novinar italijanskog "Skaj Sporta" Karlo Alvino ustvrdio je da Insinjea više ne zastupa 52-godišnji pomalo kontroverzni menadžer, a "Korijere delo Sport" je obavio sličnu vijest da je došlo do razlaza.

Možda će vas zanimati

Insinjeova odluka o prekidu saradnje je prema izvještajima medija u Italiji ustvari njegova želja da cijelu karijeru ostane u Napulju, gdje ima još dvije godine važećeg ugovora. List takođe navodi da se potpisivanje novog produženog ugovora Insinjea i Napolije nikako ne može isključiti.

Italijanski napadač takođe je u odličnim odnosima sa trenerom Đenarom Gatuzom, što se nikako ne može reći za Rinovog prethodnika na klupi Karla Anćelotija, koji je trenutno menadžer engleskog Evertona.

Ako Rajola stvarno više ne bude menadžer Insinjea, kapiten kluba pod Vezuvom bi mogao da se priključi Vinćencu Pisakaneu, koji je agent Danila D'Ambrozija iz Intera odnosno Napolitanaca na pozajmici u Empoliju, Đanara Tutina i Amata Ćićiretija.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC