• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pandev: Zvao me Inter da se vratim...

Autor mondo.ba

Veteran iz Sjeverne Makedonije Goran Pandev otkrio je da ga je kontaktirao Inter u vezi s povratkom na "Đuzepe Meacu", ali je istakao da bi "se loše osjećao da je napustio" Đenovu.

 Goran Pandev: Zvao me Inter da se vratim... Izvor: Paolo Rattini/Getty Images Europe

Tridesetšestogodišnji napadač Bolonje je ove sezone postigao sedam golova u Seriji A, dok je njegov tim u toku prekida zbog pandemije koronavirusa bio na 17. mjestu na tabeli.

Pandev se prije pet godina vratio u Italiju nakon jedne sezone u turskom Galatasaraju, otkrivši da ga je njegov bivši poslodavac Inter kontaktirao iako je bio član Đenovljana.

Možda će vas zanimati

Sjeverni Makedonac je pomogao "neroazurima" da 2010. godine ostvare istorijski rezultat i osvoje "tripletu" ("skudeto", Kup i Ligu šampiona), a dogodine i da podignu još pehare Kopa Italija i Superkupa.

"Bilo je tu nečega, za mene je Inter sve. Riječ je o ekipi koja je promijenila moj život i naučila me da uvijek želim više, ali moja ideja uvijek je bila jasna kad sam stigao u Đenovu. Želio sam da pokažem ljudima da ću dati sve što mogu", rekao je Pandev italijanskim medijima.

Prema njegovim riječima, Đenovljani su ispali fer prema njemu u trenucima kad mu je to bilo neophodno za dalju karijeru.

"(Sportski direktor Piero) Ausilio me nazvao da dođem, pitao sam ga da li se šali sa mnom, a on je rekao ne. To mi je trebalo. Odgovorio sam mu: 'Zar ne tražite mlađe igrače? Tada sam razgovarao i s (Alesandro) Zarbanoom, generalnim direktorom Đenove, koji mi je rekao da sam im potreban. Osjećao bih se loše da sam otišao", podvukao je sjevernomakedonski napadač.

Pandev je u karijeri još branio boje rimskog Lacija i Napolija.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC