• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Ko god dođe u Junajted, mora da ima glad za pobjedama i trofejima"

Autor mondo.ba, agencije

Od dolaska u Junajted, sjajni portugalski vezista odigrao je devet utakmica u svim takmičenjima te probudio uspavanog diva

 Bruno Fernandes Mančester junajted Izvor: Clive Brunskill/Getty Images Europe

Portugalski fudbaler Bruno Fernandes stigao je u januaru u Mančester junajted iz lisabonskog Sportinga i oduševio sve ljubitelje fudbala na Ostrvu, a posebno navijače "crvenih đavola".

U razgovoru sa navijačima Junajteda, objavljenom na klupskom sajtu, podvukao je da je na Old Traford došao kako bi pobjeđivao i osvojio sve trofeje.

Možda će vas zanimati

Od dolaska u Junajted, sjajni portugalski vezista odigrao je devet utakmica u svim takmičenjima te probudio uspavanog diva. Postigao je tri gola i upisao četiri asistencije, a slavni klub je nanizao devet susreta bez poraza, ostvarivši šest pobjeda i tri remija.

Koliko je bio dobar najbolje govori podatak da je proglašen za najboljeg igrača februara u Premijer ligi. Međutim, uslijedio je nakon toga prekid sezone zbog pandemije korona virusa.

"Želim da osvojim sve. Gladan sam osvajanja trofeja. Došao sam u Mančester da pobjeđujem, da osvajam titule, Premijer ligu, Ligu šampiona, sve", euforičan je bio bivši kapiten Sportinga.

Portugalac je uvjeren da Junajted trenutno ima potencijal da bude u samom vrhu ne samo engleskog, nego i evropskog fudbala.

"Znamo potencijal Mančestera jer smo mlada ekipa, ali imamo i mnogo kvaliteta, kao i iskusne igrače koji mogu pomoći mlađima. To je kombinacija kako za sadašnjost, tako i za budućnost. Ne znam šta će se dogoditi u narednoj sezoni, naravno da je Mančester veliki klub i normalno je da će kupiti nekoga jer mnogi žele da dođu ovamo", istakao je 26-godišnji fudbaler i dodao:

"Već sada imamo veliku ekipu, ali ko god dođe, mora doći sa namjerom sa pobjeđuje. Moramo se fokusirati na pobjede. Želim igrače koji gladuju za titulama. Osjećam to sada, svi to žele."

Fernandes je profesionalnu karijeru počeo u italijanskoj Novari, a zatim je igrao za Udinese i Sampodoriju.

Povratak u domovinu, tačnije u Sporting, uslijedio je u ljeto 2017. godine, a Mančester junajted ga je zimus kupio od lisabonskog kluba za 55 miliona evra.

U dresu reprezentacije Portugala nastupio je 19 puta i postigao dva gola.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC