• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lionel Mesi otkrio: Ovo mi je najdraži pogodak u karijeri!

Autor mondo.ba

Sjećate li se ovog gola?

 Mesi najdraži gol Izvor: Jasper Juinen/Getty Images Europe

Ipak, u razgovoru sa novinarima magazina "Four Four Two", jasno je stavio do znanja koji mu je najdraži iz svojevrsnog "mora" pogodaka.

Možda će vas zanimati

Dogodio se, naime, taj trenutak 27. maja 2009. godine u Rimu, na finalnoj utakmici Lige šampiona protiv Mančester junajteda.

Barselona je rezultatom 2:0 savladala "crvene đavole", za koje je tad još uvijek nastupao Kristijano Ronaldo, a Mesi je na tom duelu postigao gol – glavom, za osvajanje treće od ukupno pet titula evropskog šampiona u klupskoj istoriji.

"Bilo je teško zamisliti da ću se naći u prilici da postignem gol glavom kad protiv vas igra jedan takac defanzivac kao što je Rio Ferdinand. Međutim, primijetio sam da sam na trenutak zaboravljen tako da sam imao vremena da uputim udarac kako treba. Kada je Ćavi poslao loptu u šesnaesterac, već sam se vidio kako postižem gol i hvala bogu, to se i obistinilo", rekao je Argentinac.

Barselona - Mančester junajted
Izvor: Youtube/UEFA

Barselona je prvu titulu nakon 14 godina osvojila 2006. godine, u duelu sa Arsenalom. Mesi zbog povrede nije mogao da pomogne saigračima na tom duelu.

U svojoj drugoj sezoni na Nou Kampu, postigao je osam golova na 25 mečeva u svim takmičenja, ali na tom duelu nije bio u protokolu.

"Nakon što sam propustio to finale, za mene je poseban osjećaj bilo igranje u tom finalnom meču na Olimpiku. Taj gol, taj trofej, bili su kruna te sezone, u kojoj smo osvojili sve".

Na novi trofej u Ligi šampiona Barselona je čekala dvije godine. Ponovo je žrtva bio Junajted, ovog puta na Vembliju, a pomenuti Ferdinand se nedavno prisjetio i tog finala.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC