• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ikardi na meti Atletiko Madrida: Simeone već zvao Vandu

Autor mondo.ba

Španski Atletiko Madrid zainteresovan je da angažuje Maura Ikardija, napadača Intera na pozajmici u Pari sen Žermenu, kao zamjenu za Dijega Kostu, koji bi mogao da napusti "Vanda Metropolitano".

 Mauro Ikardi na meti Atletiko Madrid Izvor: Guliver/Getty Images/Dean Mouhtaropoulos

Mogući odlazak Dijega Koste po treći put iz madridskog kluba, alarmirao je trenera Dijega Simeonea da napravi "bekap" plan.

Jedno od imena za koje se Atletiko Madrid zainteresovao je i Mauro Ikardi, koji je na meti brojnih veliki klubova u Evropi poslije samo jedne sezone u "svecima" iz Pariza, gdje je proveo kao pozajmljeni igrač milanskog Intera.

Možda će vas zanimati

Italijanski mediji prenose da je čak i trener "jorgandžija" Dijego "Čolo" Simeone već kontaktirao njegovu suprugu i menadžera Vandu oko transfera dvadesetsedmogodišnjeg Argentinca.

Simeone u Ikardiju vidi idealnu zamjenu za Dijega Kostu, koji je po treći put na pragu odlaska iz Madrida. Ovog puta se uz Romu, koja je odavno bacilo oko na iskusnog centarfora, u igri je i Napoli.

Atletiko je prethodne zime već probao da dovede Ikardijevog saigrača Edinsona Kavanija, a urugvajski napadač će takođe biti opcija za ljetnji prelazni rok.

Ikardi je u francuskoj Ligi 1 bio strijelac 20 golova na 31 utakmici za Parižane, a prema izvještajima medija u Evropi, realan je njegov odlazak iz Francuske i prelazak u Seriju A ili špansku Primeru.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC