• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prva velika zvijezda ''novog Njukasla'' stiže iz Barselone?

Autor mondo.rs

Šeici su tu, sad slijedi trošenje...

 Njukasl transfer meta Arturo Vidal iz Barselone Izvor: Guliver/Getty images/Michael Steele, Michael Steele/Getty Images Europe

Majk Ešli je, na radost mnogih navijača Njukasla, konačno odlučio da proda klub. Još uvijek sve nije gotovo, ali se fanovi ''Svraka'' nadaju da će konačno ''vidjeti leđa'' kontroverznom vlasniku.

Već nekoliko puta je najavljivao odlazak, ali nikada to nije došlo u ovu fazu. Sada se čini da je sve završeno, pa da će tim sa sjevera postati sljedeći tim koji troši ogromne novce na kupovinu igrača.

Već se priča da će Saudijci prvo pokušati da dovedu neko veliko trenersko ime u klub. Pominjali su se do sada Maurisio Poketino, Maks Alegri, Rafa Benitez i drugi, a gotovo je sigurno da će Stiv Brus uskoro napustiti klub.

Prvo igračko pojačanje za Njukasl moglo bi da stigne iz Barselone. Iako je za njega zainteresovan Konte koji trenira Inter, iako ga već neko vrijeme zove Mančester junajted... Arturo Vidal bi mogao na sjever Engleske!

Čileanac se već dugo pominje kao igrač koji će napustiti španski tim, jer je ove sezone rijetko bio starter. Želi da igra više, a izazovi iz Engleske djeluju privlačno jer je to zemlja u kojoj nije nastupao do sada.

Arturo Vidal je do sada nosio dres Kolo-Koloa, Bajer Leverkuzena, Juventusa, Bajerna i Barselone. Osvajao je titule u Njemačkoj, Italiji i Španiji, a sa reprezentacijom je dva puta bio najbolji u Južnoj Americi.

Novi vlasnici Njukasla se nadaju da će 20 miliona evra biti dovoljno da se obezbijedi potpis borbenog veziste. Ipak, cijenu bi mogli da povise konkurentski klubovi koji su iskazali interesovanje.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC