• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Da li Marcelo Brozović vredi 52 miliona funti?

Autor mondo.rs

I da li je ovo najava transfera za sledeće leto?

 Da li Marcelo Brozović vredi 52 miliona funti? Izvor: Pier Marco Tacca/Getty Images Europe, Getty Images/Pier Marco Tacca

Marcelo Brozović je jedan od najboljih igrača Intera i to je tako već godinama. Mnogi stručnjaci i oni koji su upućeni u italijanski fudbal tvrde da je u današnjem fudbalu hrvatski vezista veoma potcenjen.

Jirgen Klop očigledno ceni njegove kvalitete, jer je Liverpul kontaktirao igračevog agenta. Za sada ništa ozbiljno, ali raspitivanje za transfer postoji.

Možda će vas zanimati

Mogao bi to da bude jedan od najvećih transfera u letnjem prelaznom roku. Kada se ova sezona sezona završi, a prozor za transfere počne, kada god to bilo.

Bio bi to jedan od onih prelazaka o kojima se ne piše predugo, bez ikakve transfer sage i naslovnih strana. Nećemo gledati priču kao o Nejmaru i Barseloni, Liverpul bi brzo i lako mogao da dobije centralnog vezistu. Ako plati koliko treba.

Marcelo Brozović ima 27 godina i njegova otkupna klauzula iznosi 52 miliona. Da li će aktuelni šampion Evrope biti spreman da je plati?

Osveženje u veznom redu Liverpula je potrebno, ali Marcelo sasvim sigurno donosi i kvalitet na Enfild. Za razliku od nekih drugih veznih igrača lidera Premijer lige, Brozović može odlično da organizuje igru sa neobičnog mesta na terenu. To je ono što je i privuklo zainteresovanog kupca.

Čelnici milanskog tima imaju plan da produže ugovor sa hrvatskim vezistom. U novom ugovoru bi bila daleko veća plata, kao i uklanjanje otkupne klauzule za koju se ''uhvatio'' Liveprul. Videćemo da li će u tome uspeti.

Pročitajte i ovo

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC