• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PSŽ zna šta je Nejmaru potrebno da ostane - 105.000€ dnevno!

Autori mondo.rs Autori Nebojša Marković

A pominjali su finansijsku krizu zbog pandemije korona virusa...

 PSŽ zna šta je Nejmaru potrebno da ostane - [105.000€ dnevno]! Izvor: Guliver/Getty Images/Clive Rose, Clive Rose/Getty Images Europe

Spremite se za novo ludilo od kojeg će vam se zavrteti u glavi.

Gazde Pari sen Žermena su spremne da ponude novi, još basnoslovniji ugovor svojoj prvoj zvezdi Nejmaru i tako nastave da pomeraju granice po pitanju ulaganja u klub.

Možda će vas zanimati

Barselona već duže vreme pokušava da ponovo privoli Nejmara i vrati ga na "Nou Kamp"; što su u Parizu dočekali spremno. Oni će Brazilcu, kako stvari stoje, ponuditi još bolji ugovor od ovog koji već ima i tako dovesti njegovu platu do novih suludih visina.

Prema pisanju katalonskog "Sporta", PSŽ je spreman da odbije napade Barse tako što će Nejmaru ponuditi ugovor od 731.000 evra nedeljno!

Time bi skoro tri četvrtine miliona evra "leglo" na račun Brazilca svake sedmice, što je skoro 104.400 evra SVAKI DAN, odnosno 4.350 evra svakog sata!

PSŽ bi mu ponudio ugovor do leta 2025. kojim bi Nejmar zarađivao 38.000.000 evra godišnje. Vrednost čitavog ugovora u tih pet godina stoga bi iznosila 190.000.000 evra!

Kada na sve to dodamo već dobro poznate bonuse koje Brazilac ima - poput onog neverovatnog da dobija 375.000 evra za svaki put kada posle utakmice aplauzom pozdravi klupske navijače - jasno je da bi Nejmar zaradio i dosta više od ovih pomenutih suma.

Time bi se približio dvojici nedodirljivih - Lionelu Mesiju i Kristijanu Ronaldu. Nejmar već sada zarađuje oko 685.000 evra nedeljno i taj ugovor mu traje do leta 2022. godine.

Nejmar je ove sezone postigoa 18 golova i zabeležio 10 asistencija u svim takmičenjima u dresu PSŽ-a, a potpisivanjem novog ugovora bismo mogli da u potpunosti otpišemo mogućnost da u skorije vreme napusti "Park prinčeva".

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC