• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Robijeva poruka: Hrvatska je fudbalski najjača zemlja na svijetu!

Autor Milutin Vujičić

"Tako mala zemlja ima bronzu i srebro sa Mundijala", naglasio je Robert Prosinečki.

 Robert Prosinečki Hrvatska je fudbalski najjača zemlja na svijetu! Izvor: MN PRESS

Robert Prosinečki dočekao je pandemiju korona virusa u Turskoj, zemlji u kojoj radi kao trener Kajzerispora, a u intervjuu za "Sportske novosti" pojasnio je da "ne smije da se igra sa zdravljem" i da se pridržava svih propisanih mjera. Odgovorio je i na prozivke Harisa Medunjanina.

"Veliki Žuti" nije uspio da se domogne Hrvatske na vrijeme, gdje su mu ostala djeca, pa je zbog toga odlučio da ne rizikuje i ostane u Turskoj.

Možda će vas zanimati

 Komentarišući posljedice korona virusa na fudbal kazao je da se "neće baš sve okrenuti naopačke", ali da će sigurno biti finansijskih poteškoća u početku. Ističe da neće biti tako "suludih" transfera, ali da vjeruje da će se fudbal igrati ponovo sa publikom na stadionima.

Zanimljiv komentar imao je i na hrvatski fudbal, koji je jedan od deset najboljih "izvoznika" igrača u svijetu, ajli doduše iza Srbije...

"Želim samo još jednom da ponovim: mala zemlja kao što je Hrvatska, pravi fantastične rezultate na velikim takmičenjima, pa to je nemoguće koliko Hrvatska znači u fudbalskom svijetu. Hrvatska je, kad se sve sabere i oduzme, definitivno fudbalski najjača zemlja na svijetu", kazao je Prosinečki.

"Tako mala zemlja ima bronzu i srebro sa SP-a, igramo na gotovo svakoj završnici velikih takmičenja, pa to je pravo čudo!".

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, koji je bio jedan od ključnih fudbalera na meču sa Bajernom u polufinalu Kupa šampiona pre tačno 29 godina, dodao je i da vjeruje da hrvatski narod i previše kritikuje reprezentaciju.

"Istina je da mi ponekad želimo i više nego što je ostvareno, ali nismo realni, naši su rezultati zapravo fenomenalni!", zaključio je Prosinečki.

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC