• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Mesi je lažnjak, kao i Gvardiola... I čitava Barselona!"

Autor Milutin Vujičić

Bez dlake na jeziku...

 Mesi-je-laznjak-kao-Gvardiola-i-Barselona-kaze-Jezi-Dudek Izvor: David Ramos/Staff, Guliver/Getty images sport

Dok ovih dana u vrijeme pandemije korona virusa najviše slušamo hvalospjeve na račun Lea Mesija i Kristijana Ronalda, koje mnogi bivši i aktuelni fudbaleri porede, dočekali smo i da neku zauzme drugačiji stav kada su u pitanju velikani ove igre.

Poznati poljski golman Ježi Dudek, koji je bio član Real Madrida od 2007. do 2011. godine, napisao je knjigu u kojoj je imao osvrt i na omalenog Argentinca.

Možda će vas zanimati

Iako nikada nije branio u "El Klasiku", niti igrao protiv Lea Mesija, izgleda da je dovoljno mogao da vidi sa klupe i da Argentincu, kao i Barseloni, posveti poseban dio u svojoj autobiografiji čije je delove objavio katalonski list "Mundo Deportivo".

"Mesi je lažnjak. Bio je provokativan takođe, kao i čitava Barselona i Pep Gvardiola. Stalno su provocirali iu jednom trenutku doveli to do perfekcije", prisjetio se Dudek i rekao da je to smetalo Murinju.

"Mesija sam tako zapamtio. Bio je jako nepristojan prema Pepeu i Serhiju Ramosu što niko ne bi očekivao od tako mirnog tipa", dodao je Poljak koji je očigledno uspijevao mnogo toga da čuje sa klupe dok su se vodile velike bitke u "El Klasiku".

Dudek je za Real Madrid odigrao tek utakmica, ali je svedočio sjajnim utakmicama protiv Barselone koje su u to vrijeme bile "na nož"

"Kristijano je arogantan, ali realan tip. Raul je recimo egocentrik, ali je veliki pobjednik. Obojica bi više voljeli da pobijede 2:1 i da oni budu strijelci umesto da bude 5:0 i da ne postignu nijedan gol", napisao je Ježi Dudek u svojoj autobiografiji.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC