• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Real Madrid poručio Luki Joviću: Računamo na tebe, pusti medije!

Autor Milutin Vujičić

Dali su mu tačna uputstva kako da se ponaša u "medijskoj oluji" i uvjerili ga da računaju na njega i u budućnosti.

 Luka-Jovic-ostaje-u-Real-Madrid Izvor: Guliver/Getty images/Juan Manuel Serrano Arce, JUAN MANUEL SERRANO ARCE/GETTY IMAGES EUROPE

Real Madrid želi da zadrži Luku Jovića i to mu je jasno predočio, prenosi španski list "AS".

Bez obzira što se prethodnih mjeseci pričalo o nezadovoljstvu na "Bernabeu" zbog slabe forme srpskog napadača, kao i incidenta koji je napravio za vrijeme pandemije, trener Zinedin Zidan je odlučio da neće tako lako odustati od njega.

Možda će vas zanimati

Najskuplji srpski fudbaler svih vremena imao je malu minutažu ove sezone, postigao je tek dva gola za Real Madrid, a u posljednje vrijeme činilo se da je postao tek treća opcija u napadu.

Zbog svega toga "Marka" je objavila da je Luka Jović jedan od 11 fudbalera koje će Real Madrid prodati ovog ljeta, ali pravljenjem dalje strategije odlučeno je da je Srbin i dalje u planovima Zinedina Zidana za takmičarsku 2020/21.

Izvori lista "AS" navode da su iz Real Madrida nedavno pozvali Jovića i poručili mu da bude miran i da se fokusira samo na to da vrijedno trenira, a da će njegovo vrijeme doći.

Dok je u Beogradu dali su mu i jasna uputsva kako da se ponaša u "medijskoj oluji" koja ga je snašla poslije kršenja pravila samoizolacije, a poručeno mu je da izbjegava sve situacije koje bi mogle da mu utiču na njegovu reputaciju.

"Luka je u idealnim godinama u kojima može da napreduje i kao igrač i kao čovjek, pod ugovorom je do 2025. godine i imamo povjerenja u njega. Bilo je igrača koji su djelovali poput njega sa 21-22 godine, ali bi za dvije-tri godine postali najbolji na svijetu", kazali su izvori Real Madrida za madridski "AS" i tako definitivno zaustavili prodor spekulacija o njegovom odlasku.

Da prije samo nekoliko nedjelja nije saznao da će po drugi put postati otac, ovo bi definitivno bila vijest godine za njega...

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC