• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dijego Košta zna šta Konteu nedostaje da bi bio ''top klasa'' trenera

Autor mondo.rs

Sarađivali su u Čelsiju, ali nisu u najboljim odnosima.

 Celsi-Dijego-Kosta-Antonio-Konte-Inter-top-klasa-medju-trenerima-sukob-Real-Madrid Izvor: ANTONIO CALANNI/AP, Tanjug

Ako vaš tim ima Dijega Koštu, vi ćete obožavati njegovu borbenost i sav taj bezobrazluk koji nosi za sobom. Slično je i sa Antoniom Konteom, ako nije ''vaš'', strašno će vas nervirati njegovo ponašanje.

Sličniji su nego što to na prvi pogled deluje. Ipak, nisu mogli da sarađuju, pa su tako tokom mandata u Čelsiju imali probleme van terena. Dijeg Košta ih se seća, ali tvrdi da je Konte dobar trener.

Možda će vas zanimati

Zna i šta je Italijanu potrebno da bude još bolji. Kako on kaže, da bude ''top klasa'' među trenerima. I ne radi se tu o znanju i umeću, taktici ili drugačijem načinu treninga. Radi se o Konteu kao osobi.


''Mislim da je zaista dobar menadžer, iako smo imali problema van terena. Nisam mu zamerio ništa. Da bi bio 'top klasa', mora da promeni ljudsku stranu u trenerskom poslu. Imao je ponudu da preuzme Real Madrid, ali on tamo ne bi izdržao sezonu'', ističe borbeni napadač.

Svojevremeno je sadašnji trener Intera napadaču koji nosi dres Atletiko Madrida saopštio da na njega više ne računa putem sms poruke, što nije uobičajen način komunikacije. Takođe, neki od bivših igrača su se žalili na Konteove metode treninga, kao i agresivno ponašanje u svlačionici, koje smo nekoliko puta videli i pored aut-linije.

Antonio Konte je bio u konkurenciji za trenera Real Madrida nakon što je otkaz u tom klubu dobio Hulijan Lopetegi, nekadašnji selektor Španije. Bilo je to između dva mandata Zinedina Zidana, a rešenje nakon Lopetegija je bio Solari, bivši fudbaler španskog tima.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC