• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

As Evertona organizovao striptiz žurku u karantinu: Kao na divljem zapadu!

Autor mondo.ba

Napadač Evertona Mojs Kin organizovao je žurku sa striptizetama tokom karantina u Engleskoj, prekršivši pravila ponašanja tokom pandemije korona virusa. Klub iz Liverpula reagovao saopštenjem.

 Mojs Kin organizovao žurku tokom karantina korona virusa Izvor: Alex Livesey/Getty Images Europe

Dvadesetogodišnji Mojs Kin, koji sedmično zarađuje 53.000 funti, organizovao je žurku sa djevojkama koje su mu plesale u krilu, a snimke kako se zabavljaju u stanu u Češajeru slao je u privatnu Snapchet grupu.

Možda će vas zanimati

Snimci su procurili do engleskih medija, pa je reagovao i klub iz Liverpula, koji je "zaprepašten" Kinovim postupkom zbog kojih je najavio i disciplinske mjere.

Ostrvski mediji prenose da je žurka ličila na "divlji zapad" i da su čak posprdno čitali mjere britanske vlade kako treba da se ponašaju tokom karantina, što je posebno razbjesnilo tamošnju javnost.

"Fudbalski klub Everton zgrožen je zbog saznanja o incidentu u kojem je naš igrač ignorisao preporuke vlade i klupsku politiku u vezi sa pandemijom korona virusa. Jako smo razočarani ponašanjem našeg fudbalera i jasno mu stavili do znanja da tako nešto nije prihvatljivo. Everton je redovno naglašao važnost poštovanja mjera vlade, uključujući i pravila ponašanja u kući i izvan nje, u redovnoj komunikaciji sa svim članovi radne zajednice, uključujući i igrače. Nevjerovatne napore čine ljudi iz zdravstvenog sistema i zaslužuju poštovanje. Najbolji način da im ga iskažemo je da učinimo sve što možemo da se zaštitimo", saopštio je klub sa "Gudisona".

Pored žurke sa striptizetama, Kin je takođe na društvenim mrežama objavio i snimak plesanja sa prijateljem prilikom leta u privatnom avionu.

Nekadašnji igrač Juventusa je prije pandemije bio razočaran minutažom u Evertonu otkako je menadžer postao Karlo Anćeloti, a prema navodima engleskih medija, mogao bi već na ljeto da napusti "Gudison Park".

Italijanski napadač je u dresu "karamela" odigrao 22 meča i postigao samo jedan gol.

Pored Vokera i Kina, pravila ponašanja u karantinu ranije je prekršio i fudbaler Aston Vile Džek Griliš, koji je kod nekadašnjeg saigrača Rosa Mekormaka bio gost na privatnoj zabavi.

Griliš je snimljen kako napušta Mekormakov stan i vozeći skupocjeni Rendž Rover potom je napravio udes oštetivši dva parkirana automobila. Naknadno se izvinio na društvenim mrežama zbog svog ponašanja.

Inače, pravila "socijalnog distanciranja" i "samoizolacije" do sada su još kršili i Umar Nijase, Serž Orije i Musa Sisoko, kao i Mejson Maunt.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC