• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mateus kritikuje "Bracu": Nemaš ti nos za to...

Autor Milutin Vujičić

Razlog je prelazni rok prošlog ljeta.

 Lotar-Mateus-kritikuje-Hasan-Salihamidzic-za-transfer-Bajer-Minhen Izvor: Guliver/Juergen Schwarz/Bongarts/Getty Images

Rad sportskog direktora Bajerna je pod lupom!

Prelazni rok koji je prošlog ljeta odradio Hasan Salihamidžić, i tokom kog je potrošen ogroman novac, nije se pokazao kao najuspješniji projekat u Bavarskoj, tako da je legenda minhenskog kluba Lotar Mateus odlučio da malo "čačne" svog nekadašnjeg saigrača.

Možda će vas zanimati

Mateus je u izjavi za nemačke medije komentarisao fudbalere koje je "Braco" doveo prošlog ljeta, a posebno nije impresioniran Lukasom Ernandesom iz Atletiko Madrida.

Njega je Bajern dogovorio još u januaru 2019. godine i odlučio da ga plati čak 80 miliona evra, ali je šampion svijeta sa Francuskom skoro čitavu sezonu bio povrijeđen, pa je tek u posljednje vrijeme počeo da dobija šansu.

"Moraće da ima bolji nos za to... Platio je 80 miliona evra Lukasa Ernandesa. U ovom trenutku mora se priznati da to nije dobar i profitabilan posao", bez uvijanja je poručio Lotar Mateus.

Nije poznato da li je ovo rekao zbog zabrinutosti za Bajern ili jer bi želio da sjedne u Salihamidžićevu fotelju, ali mu je zamjerio i zbog toga što je nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine najavio da je klub dosta trošiti tokom ljeta. 

"Ne samo da sam iznenađen njegovim izjavama, nego i trenutkom u kojima ih je dao. Nepotrebno je to sada raditi kada je život svih u opasnosti", rekao je Mateus.

Salihamidžić je u posljednjih godinu dana doveo Pavara, Ernandesa, Perišića, Kusansa, Kutinja i Odriozolu, ali legendarni njemački fudbaler smatra da je Bajern mogao i bolje, posebno s toliko potrošenog novca.

"Šta ako pauza potraje duže, a bude problema sa finansijama? Salihamidžić i svi mi ostali moramo da pazimo na naše riječi...", još jednom je oštar bio Mateus.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC