• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Poketinu bogatstvo i "odrešene ruke": Dođi i uzmi Njukasl!

Autor Milutin Vujičić

Pred sjajnim argentinskim menadžerom je velika odluka...

 Maurisio-Poketino-Njukasl-junajted Izvor: MN PRESS

Bogataši iz Saudijske Arabije i dalje čekaju da Premijer liga dozvoli njihovu kupovinu Njukasl junajteda, a dok se to ne desi - spremaju velike planove!

Imali su očigledno dobre savetnike pošto su im rekli da sve počinje od dobrog trenera, pa su zbog toga odlučili da kontantiraju Maurisija Poketina. Sjajni Argentinac je bez posla od novembra kada je dobio otkaz u Totenhemu, iako je klub postavio "na noge" i vodio ih do finala Lige šampiona.

Možda će vas zanimati

"Skaj Sports" piše da su novi vlasnici spremni da Poketinu ponude ugovor na čak 19 miliona funti godišnje, što bi posle poreza iznosilo 10, pa bi od njega u Engleskoj više zarađivali samo Murinjo i Gvardiola.

To naravno nije osnovna motivacija za Poketina nego "projekat", a u tu svrhu bi se sa "Sent Džejmsis parka" potrudili da dobije respektabilnu ekipu koja bi u narednim godinama mogla da napravi i veći korak od Totenhema - u kom i nije imao toliko finansijskih sredstava.

Naime, bogati Saudijci će uprkos krizi u fudbalu spremiti veliki godišnju budžet za Njukasl, pa se može očekivati da postanu još jedan od klubova koji se "otimaju" na fudbalskoj pijaci.

Ukoliko bi Maurisio Poketino, koga traže i neki drugi klubovi, pak odbio Njukasl, onda bi se crno-beli okrenuli prema svom nekadašnjem treneru Rafaelu Benitezu koji ima izuzetno bogat ugovor u Kini gde vodi Dalijan.

Navijači obožavaju španskog menadžera koji je sa "jezivom" ekipom uspeo da ih sačuva, a ko zna šta bi mogao da uradi kada ne bi bilo finansijskih problema...

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC