• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ima li Aguero razloga za brigu? Argentinac se plaši povratka na trening!

Autori mondo.rs Autori Dušan Ninković

Ovo bi moglo da bude bitno, prije nego što se prvenstva nastave.

 Ima li Aguero razloga za brigu? Argentinac se plaši povratka na trening! Izvor: Tanjug/AP Photo/Rui Vieira

Fudbalska prvenstva stoje, nema utakmica u većem dijelu Evrope, a Englezi imaju planove da se takmičenja nastave. Francuzi, recimo, nemaju, Holanđani su već završili sezonu, a istu takvu odluku planiraju još neke zemlje.

Da bi se fudbalska takmičenja nastavila, potrebno je nekoliko nedjelja priprema, treninga koje će igrači proći kako bi bili spremni. Argentinac Serhio Aguero, jedan od najboljih igrača Mančester sitija, plaši se toga.

Možda će vas zanimati

Uzdanica Pepa Gvardiole u engleskom klubu smatra da bi povratak na treninge mogao da donese i probleme.

''Većina igrača je uplašena. Imamo porodice, žene, djecu, neki imaju bebe. Kada se vratimo treninzima, moramo biti veoma oprezni. Svako će biti pažljiv i ako neko osjeti simptome, zapitaćemo se šta se dešava sa nama'', izjavio je Aguero.

Argentinac nosi dres Mančester sitija, drugoplasiranog tima na tabeli. ''Građani'' imaju veliki zaostatak za Liveprulom i u slučaju da se prvenstvo prekine, Liverpul bi imao ogromne adute u borbi za titulu za ''zelenim stolom''.

''Tokom ovog perioda moja djevojka i ja nismo imali kontakt sa drugim ljudima. Pazimo na sebe, ali se plašimo jer je moguće da čovjek bude zaražen, a da ne pokazuje simptome. Nadam se da će vakcina uskoro riješiti pandemiju'', dodao je napadač. 

Pored mečeva u domaćem prvenstvu, Mančester siti ima obaveze i u Evropi. Nakon što su izborili dobar rezultat u prvom meču protiv Real Madrida, nadaju se da bi mogli daleko da doguraju u takmičenju.

Podsjećamo, nakon odlaska Gvardiole iz Barselone, njemu se često zamjeraju neuspjesi u Evropi. Kako je Mančester siti pod kaznom UEFA, možda je ova sezona i posljednja velika šansa u njegovoj karijeri da se dokopa ''ušatog'' pehara.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC