• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Posljedice pandemije: Džejms je postao Džek

Autor mondo.rs

Htjeli su Madisona iz Lestera, moraće da se zadovolje Grilišom iz Aston Vile.

 Madison-Lester-i-Grilis-Aston-Vila-u-vrhu-transfer-liste-Mancester-junajteda Izvor: Guliver/Catherine Ivill/Getty Images

Fudbal u Engleskoj i dalje stoji, zbog čega će i Džejms Madison vjerovatno ostati u Lesteru, a sudeći prema stranicama ostrvske štampe - jedini koji ide je Džek Griliš.

"Manchester Evening Standard" objavio je pozivajući se na izvore sa "Old traforda" da je Mančester junajted prihvatio Madisonovu odluku da, usljed novonastale situacije, i narednu sezonu provede među "lisicama", poslije čega je dolazak Griliša iz Aston Vile postao izvjesniji nego do sada.

Možda će vas zanimati

Madison je do trenutka kada je pandemija korona virusa obustavila fudbal širom svijeta imao devet golova i status reprezentativca Engleske, ali u isto vrijeme i ugovor potpisan do 2023. godine, kao i tek drugu sezonu na "King Power" stadionu od 24 miliona funti vrijednog transfera iz Noriča.

Poslije odluke izvrsnog veziste da zabilježi bar dvije pune sezone u Lesteru prije odlaska dalje, izvršni potpredsjednik Mančester junajteda, Ed Vudvard, započeo je pripremu Grilišovog transfera.

Taj posao olakšao bi eventualni povratak Vile u Čempionšip, ako/kada Premijer liga bude nastavljena, ali bi i bez toga 24-godišnjak iz Birmingema bio jeftinija opcija od godinu dana mlađeg zemljaka iz Koventrija, Madisona.

Griliš je ponikao na "Vila parku" i odavno se odužio matičnom klubu, koji ne bi blokirao njegov eventualni transfer u Mančester junajted. Ofanzivni vezista postigao je devet golova ove sezone.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC