• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đoković ga oduševio: Tim nije u pravu, mnogi teniseri su očajni

Autori mondo.rs Autori Nebojša Marković

Nastavlja se debata kako riješiti novonastali problem.

 Novak-Djokovic-odusevio-spanskog-tenisera-novcana-pomoc-ugrozenim-teniserima-korona-virus Izvor: Tanjug/AP Photo/Lee Jin-man

Potez Novaka Đokovića oduševio je brojne tenisere širom svijeta.

Sada je među njima i Karlos Gomes Erera koji je imao samo riječi hvale za zalaganje najboljeg tenisera svijeta tokom pandemije korona virusa.

Možda će vas zanimati

Španac, koji je trenutno 428. teniser svijeta, jedan od onih koji spadaju među najugroženije tenisere zbog prekida sezone usljed širenja pandemije.

Đoković je spreman da sa Rafaelom Nadalom i Rodžerom Federerom organizuje veliki fond, uz pomoć teniskih organizacija, u koji bi se skupljao novac za sve tenisere koji najviše trpe zbog prekida sezone.

Gomes Erera je u razgovoru za "Punto de Break" govorio o zalaganju Đokovića i ostalih da se finansijski pomogne slabije rangiranim teniserima.

"Đoković me je nedavno pitao o situaciji sa igračima koji su oko mog renkinga. On se izuzetno interesuje o tome šta se dešava sa teniserima koji nisu dio elite, koji su izvan Top 150. Vidio sam da ga iskreno zanima šta se stvarno dešava", otkrio je Gomes Erera.

Španac se dotakao i riječi Dominika Tima, koji je izjavio da ne misli da bi trebalo da pomogne u ovoj akciji, jer se slabije rangirani teniseri često ne posvećuju tenisu u potpunosti.

"Apsolutno se ne slažem sa njim. Ako ste na Turu, onda ste veoma 'gladni'. Znate da, ukoliko ste na samo na čelendžer i fjučers turnirima, ne možete da živite od tenisa. Ako pogledate koliko resursa dobijaju ti igrači i to da uspijevaju da urade nešto sa njima - to je za uzor. Mnogi su očajni. Vidio sam da je Dastin Braun rekao da je živio u automobilu. I ja imam kolege koji španuju rekete svakog dana, ali... Tim je rekao da je vidio određene igrače, i onda je vjerovatno mislio da su svi isti, ali ja ne dijelim njegovo mišljenje", objasnio je španski teniser.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC