• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tačno je da Bekali pušta "Momčija", ali Zvezdu i Partizan niko ne pominje

Autor mondo.rs

Emanuel Rošu delimično je potvrdio tvrdnje iz srpske štampe - Momčilović napušta Steauu u junu, ali o "večitima" niko ne piše u Rumuniji.

 Marko Momčilović napušta Steauu, žele ga Crvena zvezda i Partizan Izvor: MN PRESS

Marko Momčilović (32) postaće slobodan igrač u junu, potvrdio je za naš portal kolega sportski novinar iz Bukurešta, Emanuel Rošu.

Ono što tom prilikom nije potvrdio jeste interesovanje Crvene zvezde i Partizana za štopera Steaue, o kom se navodno piše u rumunskim medijima. Zapravo, iznenadilo ga je naše pitanje o tome.

Možda će vas zanimati

"Mogu li da iskoristim ovu informaciju?", upitao nas je Rošu, a potom obrazložio kako je došlo do najavljenog rastanka levonogog defanzivca iz Leskovca i temperamentnog gazde FCSB, Điđija Bekalija.

"Neće dobiti novi ugovor kada mu ovaj istekne na leto. Bio je dugo, dugo povređen. Kada se vratio, ako se dobro sećam, napravio je veliku grešku i bio zamenjen na poluvremenu", ispričao nam je Rošu.

"On je sada potpuno spreman, ali su na njegovoj poziciji levog beka stasala dvojica Bekalijevih omiljenih igrača, Pantiru i Soiledis. 'Momči' je više bio zamena na mestu štopera. Bio je sjajan do povrede, posle je dugo bio odsutan, tako da je Bekali odlučio da ga pusti da ide, verovatno i zbog njegovih godina".

Momčilovića su posle šest sezona u Javoru, kao slobodnog igrača, potpisali Panduri za koje je igrao od leta 2013. do zime 2016. Tada je za 250.000 evra postao igrač najvećeg rumunskog kluba i do danas zabeležio 96 utakmica uz devet golova i devet asistencija.

Ako ga "večiti" zaista žele, tačno je da će biti slobodan da potpiše narednog leta, ali nije baš da se o tome piše u zemlji naših suseda, kao što je moglo da se pročita na stranicama naše štampe.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC