• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Najgora kupovina Čelsija sada na meti Sevilje

Autori mondo.rs Autori Dušan Ninković

Da li ćeš se skrasiti, čoveče?

 Celsi-transfer-Timue-Bakajoko-Sevilja-Monako-40-miliona-evra Izvor: Guliver/Catherine Ivill/Getty Images

Kada je odigrao jednu dobru sezonu u Monaku, mnogi su ga proglasili naslednikom Nemanje Matića. Čelsi je požurio i obezbedio njegov potpis, Srbin je otišao iz kluba, a godinama kasnije se vidi ko je bolje prošao.

Dok je momak iz Vrela pokazao da i u Mančesteru može odlično da igra, Timue Bakajoko se godinama muči da pronađe sebe. Često menjanje klubova i partije koje nikoga nisu oduševljavale.

Možda će vas zanimati

Zapravo, njih je pružao još u Čelsiju, kada je veoma nervirao Milutina. Bio je, po mišljenju mnogih, najlošije potrošeni novac u istoriji kluba iz Londona. A koštao je prilično.

Bio je na pozajmici u Milanu, zatim je pozajmljen Monaku i nigde nije uspeo da se vrati na pravi put. Setila ga se Sevilja, pa bi momak koji je svojevremeno konkurisao za reprezentaciju Francuske mogao u Primeru. Tamo još uvek nije probao.

Bakajoko je povezivan sa Seviljom i pre odlaska u London, a naredno leto će biti bolja prilika. Frenk Lampard uopšte ne računa na njega, a klub je spreman da ga pusti i po sniženoj ceni. Otplatiće tek deo od 40 miliona koliko su uložili.

Kako se može pročitati u španskim medijima, nadaju se u Sevilji da će 25 miliona evra biti dovoljno. Klauzulu da kupi zadnjeg veznog ima i Monako, ali oni nisu spremni da izdvoje ogroman novac za njegove uslugu. Pa, možda je Primera prava stvar.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC