• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Legenda Bajerna: Ma kakvih 100.000.000€, on nije vrhunska klasa

Autori mondo.rs Autori Nebojša Marković

Stručnjak koji je Bavarcima doneo poslednju Ligu šampiona ima jasan stav.

 Jup-Hajnkes-Liroj-Sane-ne-vredi-100-miliona-evra-Sane-nije-vrhunski-igrac-Bajern-Minhen-transferi Izvor: Guliver/Getty images/Clive Brunskill, Clive Brunskill/Getty Images Europe

Niko još ne zna šta će biti sa prelaznim rokom i uopšte povratkom fudbala na terene širom Evrope. Ali šta god da bude, Liroj Sane će biti jedno od dominantnih imena koje će se pojavljivati u letnjim transfer sagama.

Tako je trebalo da bude i prošlog leta, kada je Nemac bio meta Bajern Minhena, ali se onda povredio u prvom meču u sezonu.

Možda će vas zanimati

Sane je tada pretrpeo povredu kolena koja ga je odvojila od terena dovoljno dugo da nije odigrao nijedan meč od tada i njegov eventualni prelazak u Bajern je tada propao.

Ipak, Bavarci su navodno i dalje zainteresovani da dovedu igrača Mančester sitija i spremni su da plate. Pandemija korona virusa će na to i te kako uticati, a sada je o celom poslu govorio i Jup Hajnkes, čuveni stručnjak koji je sa Bajernom osvojio njihovu poslednju Ligu šampiona 2013. godine.

“Bio je u dobroj formi pre nego što se teško povredio, ali po mom mišljenju, još nije napravio proboj koji bi ga učinio apsolutno vrhunskim igračem", kaže Hajnkes.

"Mislim da je on trenutno na raskrsnici - hoće li nastaviti vredno da radi na sebi ili će nastaviti da bude jedino neverovatan talenat“, postavlja Hajnkes pitanje.

Mediji su pisali da je Bajern bio spreman da ide i do 100.000.000 evra ne bi li naterali Mančester siti da pusti igrača u njihove redove...

“Sane mora da bude spreman za veliki iskorak jer nema mnogo koristi u tome da talenat ponekad bljesne. Mogu iskreno da vam kažem da ta cena nije opravdana“, zaključio je 74-godišnji Hajnkes.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC