• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

De Brujne najavio odlazak iz Sitija? Te dvije godine bez Lige šampiona...

Autori mondo.rs Autori Nebojša Marković

Belgijanac priznao da bi to moglo da bude previše.

 Kevin De Brujne napušta Siti ako bude izbačen iz Evrope na dve godine Izvor: Guliver/Getty Images/Shaun Botterill, SHAUN BOTTERILL/GETTY IMAGES EUROPE

Kevin de Brujne bi mogao da napusti Mančester siti!

Belgijanac je istakao da bi do toga moglo da dođe ukoliko "građanima" ne bude promijenjena zabrana igranja u evropskim takmičenjima u naredne dvije godine!

Možda će vas zanimati

Mančester siti je ranije ove godine dobio zabranu nastupanja u takmičenjima UEFA u prve naredne dvije sezone u kojima izbore plasman u ta takmičenja i sada je jedna od najvećih zvijezda tima napomenula da još uvijek nije siguran šta je njegova sudbina u narednom periodu.

Siti je kažnjen zbog kršenja finansijskog fer pleja, ali su se već žalili Sudu za sportsku arbitražu. Ipak, De Brujne još uvijek ne žuri da donosi bilo kakve odluke, iako bi zbog kazne UEFA mogao da ostane bez 3.000.000 evra.

"Trenutno čekam. Klub nam je rekao da će da se žale i da su skoro 100% sigurni da su u pravu. Zato čekam da vidim šta će se desiti, vjerujem klubu", rekao je De Brujne za belgijski list "Het Laatste Nieuws".

"Jednom kada odluka bude donesena, uzeću sve u obzir. Dvije godine bi bilo predugo čekati, ali u slučaju da smanje na jednu, vidjećemo", kaže Belgijanac.

On kaže da i u Premijer ligi ima dovoljno izazova za jednog fudbalera.

Izvor: Guliver/Getty images/Laurence Griffiths

"Igram za jedan od najboljih klubova na svijetu, igram u Engleskoj koja je u takmičarskom smislu najbolja liga i to mi se dopada. I dalje postoji izazov da budeš najbolji i to mi je potrebno", kaže 28-godišnji kreativac.

De Brujne se dotakao i menadžera Pepa Gvardiole i toga šta bi trebalo da bude njegova sudbina.

"Mislim da će Pep ostati tu jednu godinu bez obzira na sve. A onda mu ugovor ističe. Naravno, neće moja odluka biti bazirana na tom šta će Pep uraditi. Ne obraćam pažnju na to trenutno, postoje važnije stvari u ovom trenutku."

Kako kaže, postoji snažna želja u Engleskoj da sezona bude završena.

"Moj utisak je da ćemo u roku od dvije sedmice ponovo moći da treniramo. Sve će biti završeno bez navijača i iako to nikome nije interesantno, ova sezona će biti završena. Finansijski aspekt je za Premijer ligu isuviše važan i bilo bi mnogo velikih problema ukoliko se sezona ne dovrši."

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC