• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Otac reprezentativca BiH ponovo u zatvoru: Na odsluženju kazne u Orašju!

Autor mondo.ba

"Dobro podnosi zatvor. Nije mu prvi put da se nalazi iza rešetaka", rekao je rođak reprezentativca Bosne i Hercegovine o njegovom ocu.

 Otac Muhamed Bešić u zatvoru u Orašju Izvor: MONDO/Samir Cacan

Meho Bešić (49), otac reprezentativca Bosne i Hercegovine Muhameda Bešića, nalazi se na odsluženju kazne u Kazneno-popravnom zavodu poluotvorenog tipa u Orašju.

Meho je policiji poznat po različitim krivičnim djelima nakon kojih mu je objedinjena kazna i trenutno je izdržava u Orašju, prenio je "Faktor".

Možda će vas zanimati

"Meho dobro podnosi zatvor. Nije mu prvi put da se nalazi iza rešetaka. Čini mi se da se sada promijenio i da će nakon izlaska iz zatvora okrenuti novu stranicu u životu. Kako nam je rekao, u zatvoru će biti do 23. februara 2021. godine. Moguće je da i ranije izađe na slobodu ako se i dalje bude uzorno ponašao", rekao je njegov rođak za pomenuti list.

Posljednji incident zbog kojeg se Meho Bešić našao u žiži interesovanja medija desio se krajem avgusta 2017. godine u naselju Falešići kod Srebrenika, kada je nakon svađe sa komšijama pogođen mecima u ruku i nogu.

U junu 2013. godine Bešić je terencem udario osam automobila, koje je izgurao s ceste, a na kraju je udario i policijsko vozilo. U toj nesreći povrijeđene su četiri osobe.

Njegov sin Muhamed Bešić je igrač Evertona, trenutno na pozajmici u Šefild junajtedu. U dresu "zmajeva" odigrao je 42 utakmice.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC