• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Predsjednik FS Engleske: Teško je očekivati navijače na utakmicama

Autor mondo.ba

Greg Klark, predsjednik Fudbalskog saveza Engleske (FA), rekao je da je teško očekivati da će se uskoro moći vidjeti navijače na tribinama tokom utakmica.

 Greg Klark: Teško je očekivati navijače na utakmicama Izvor: JAN KRUGER/GETTY IMAGES EUROPE

Ukoliko se uopšte nastavi Premijer liga jasno je da će se zbog pandemije korona virusa utakmice igrati bez prisustva publike. Vođstvo Premijer lige čak je spremno i na mogućnost igranja bez navijača u sezoni 2020/21.

"Realnost je da jednostavno ne znamo kako će stvari kretati. Ali, uz društveno distanciranje koje je potrebno još neko vrijeme suočavamo se i sa velikim promjenama u cijelom fudbalskom sistemu.. Na primjer, teško je predvidjeti da se navijači, koji su životna snaga naše igre, uskoro vrate na utakmice", istakao je je Klark u pismu Upravnom odboru FA-a koje su objavili britanski mediji.

Možda će vas zanimati

Klark je istakao da izvršni tim FA-a "radi na različitima scenarijima s kojima bi se potencijalno mogli suočiti kao rezultatom pandemije". Takođe, upozorio je da će smanjenje budžeta u iznosu od 75 miliona funti (oko 85 miliona evra) biti razumno ove godine.

"U najgorem scenariju, to bi bilo potrebno uraditi tokom sljedeće četiri godine kako bi se nadoknadio deficit u iznosu od 300 miliona funti. Jasno je da će to uticati na mnoge naše planove jer će se dotaći svakog područja igre i na projekte za koje se svi zalažemo", pojasnio je Klark, a prenijela "Anadolija".

Premijer liga Engleske prekinuta je zbog pandemije korona virusa 13. marta. U trenutku prekida, nakon 29 odigranih kola, Liverpul je bio vodeći sa 82 boda, čak 25 više od drugoplasiranog Mančester sitija, koji ima utakmicu manje.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC