• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Adem Ljajić od ljeta u Premijer ligi? Nije nemoguće!

Autori mondo.rs Autori Nebojša Marković

Srpski kreativac je na meti engleskog kluba.

 Adem-Ljajic-na-meti-Vest-Bromvic-Albion-Slaven-Bilic-zeli-Ljajica-Besiktas-prelazni-rok Izvor: Gulliver/Getty images, Dean Mouhtaropoulos/Bongarts

Adem Ljajić je možda i najbolje partije u karijeri pružao u italijanskoj Seriji A, ali sada bi mogao da dobije priliku da se iznova dokaže i u engleskoj Premijer ligi!

A za to bi mogao da bude zaslužan - Slaven Bilić!

Možda će vas zanimati

U čitavoj priči mogla bi da proradi srpsko-hrvatska veza, pošto je Bilić već ranije bio zainteresovan za dovođenje nekadašnjeg igrača Partizana, i to kada je bio trener Vest Hema, prenosi turski "Fanatik".

Ipak, Bilić je sada menadžer Vest Bromvič Albiona i namjerio se na kupovinu igrača Bešiktaša. Postoji nekoliko dobrih razloga zbog čega bi ovo mogao da bude logičan potez za sve strane.

Ljajić u prethodnom periodu (dok je sezona još trajala) nije dobijao značajnu minutažu, otkako je Sergen Jalčin postao trener Bešiktaša. Kod Abdulaha Avčija je bio standardan, ali sada to više nije tako.

Takođe, Bešiktaš je insistirao da Ljajić tokom pandemije korona virusa pristane na smanjenje plate, zbog finansijske krize koju je donijela, ali je srpski fudbaler to odbio i time se zamjerio upravi kluba.

Zato bi sada Bešiktaš mogao da proda igrača koji ih dosta košta i ne igra puno i u svemu tome bi VBA mogao da profitira.

Vest Brom je i dalje član Čempionšipa, ali su na putu da se vrate u Premijer ligu. Na čelu su tabele i imaju sedam bodova više od trećeplasiranog Fulama.

Bilić bi tako mogao da napravi kupovinu iz kluba čiji je bio trener od 2013. do 2015. godine, a priča se da bi i Domagoj Vida mogao da krene put Engleske zajedno sa Ljajićem.

Hrvatski defanzivac bi bio tu da pojača odbranu, a Ljajić da doda kreativnost "vrećicama"...

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC