• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezdi stigla ponuda za bisera od 4 miliona evra: "Malo je!"

Autori Milutin Vujičić Autori Sportski žurnal

U klubu su spremni da pregovaraju, ali za više novca...

 Njegos-Petrovic-4-miliona-evra-transfer-Sporting-Lisabon-Zvezda-odbila Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić najavio je krajem aprila da će klub, zbog novonastale situacije u vrijeme pandemije korona virusa, biti "primoran da prodaje bisere".

To se odnosilo na trojicu najtalentovanijih igrača koje crveno-bijeli imaju u ovom trenutku (Njegoš Petrović, Željko Gavrić, Veljko Nikolić), a na adresu u Ljutice Bogdana stigla je već ponuda za jednog od njih javlja "Informer".

U pitanju je najstariji, vezista Negoš Petrović, ali ponuda od 4.000.000 evra koju je poslao Sporting iz Lisabona u ovom trenutku ne zadovoljava apetite Crvene zvezde.

Možda će vas zanimati

"Informer" piše da za doskorašnjeg vezistu Rada, koji je eksplodirao od dolaska na "Marakanu", Zvezda traži najmanje milion evra više i još 15% od naredne prodaje, a da je klub u dobroj poziciji pošto nisu Portugalci jedini koji su zainteresovani.

Od ranije je poznato da klubovi iz Španije prate razvoj Petrovića, a "Informer" otkriva da je za njega posebno zagrijan Real Sosijedad.

Njegoš Petrović, rođen 1999. godine, stigao je u Crvenu zvezdu u avgustu, poslije povrede Branka Jovičića, a brzo se ustalio u startnoj postavi i već je zabilježio 22 meča uz jedan postignut gol - i to projektil protiv Čukaričkog na "otvaranju" proljećnog dijela sezone.

Mladi fudbaler je iz početnih 11 brzo "istisnuo" Hosea Kanjasa, koji nije mogao da odgovori izazovima u Ligi šampiona, pa Crvena zvezda ne računa na njega od dolaska Dejana Stankovića.

Za razliku od Radživa van la Pare i Žandera nije pristao na raskid ugovora, ali "Sportski žurnal" navodi da su se dvije strane u međuvremenu dogovorile i da bi Španac mogao da potpiše "ispisnicu" kada mu bude dozvoljeno da se vrati u Beograd.

Nezvanično, za njega se interesuje grčki Panatinaikos.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC