• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bajern se vraća po njega i sprema ponudu koju Siti neće želeti da odbije

Autori mondo.rs Autori Nebojša Marković

Nemci su spremni da plate.

 Bajern se vraća po njega i sprema ponudu koju Siti neće želeti da odbije Izvor: Guliver/Getty images/Clive Brunskill, Clive Brunskill/Getty Images Europe

Bajern Minhen se sprema za novi napad.

Nije važno što je Liroj Sane propustio čitavu sezonu zbog povrede i nije važno što je pandemija korona virusa napravili haos u fudbalskoj Evropi i što će ostaviti velike posledice po finansijsku moć klubova - Bavarci su spremni da plate!

Možda će vas zanimati

Priča koja se tokom najvećeg dela prošlog leta provlačila kroz sve sportske listove i portale kao sve izvesnija, dobila je svoj "STOP" kada se Nemac povredio na meču Komjuniti šilda.

Ipak, taj "STOP" očigledno je postao samo jednogodišnja pauza, jer se Bajern ponovo vraća po Sanea.

Prema pisanju britanskog "Telegrafa", šampion Nemačke je spreman da ponudi više od 55.000.000 evra za fudbalera Mančester sitija!

U Bajernu navodno veruju da će biti potrebno da idu do paketa vrednog 65.000.000 evra ne bi li zaključili transfer, iako 24-godišnji krilni fudbaler nije nastupao još od početka avgusta.

Povreda kolena sada polako postaje prošlost, jer se Sane oporavlja, a Bajern je navodno isprva hteo da ponudi samo 40.000.000 evra i iskoristi čitavu situaciju oko njegove povrede i pandemije korona virusa.

Međutim, to nikako neće biti dovoljno za "građane", koji su navodno spremni da sačuvaju Sanea do kraja sledeće sezone, kada mu i ističe ugovor.

Kako "Telegraf" piše, Siti bi bio spreman i da ga narednog leta pusti kao slobodnog igrača, pre nego da ga ovog leta prodaje za manje od onoga što oni smatraju dovoljnom svotom novca.

Pročitajte i ovo


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC