• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Marko Nikolić u Moskvu prvo dovodi Hrvata!

Autor Milutin Vujičić

Rusi su ga prvo kritikovali, pa došli do saznanja o predstojećem prelaznom roku...

 Marko Nikolić u Moskvu prvo dovodi Hrvata! Izvor: MN PRESS

Srpski trener Marko Nikolić preuzeće Lokomotivu kada se završi aktuelna sezona u Rusiji, a ako je verovati ruskim medijima - polako sastavlja spisak pojačanja.

Iz rukovodstva moskovskog kluba poručili su da je cilj u narednoj sezoni da budu među pet najboljih ekipa i promovišu mlade fudbalere, ali naravno biće i dolazaka sa strane. Prema informacijama ruskog portala "Sport Ekspresa" prvo pojačanje biće sa Balkana.

Možda će vas zanimati

Naime, ruski klub će pokušati da dovede Milana Badelja (31), koji je član Lacija na pozajmici u Fiorentini, a čiji ugovor traje do leta 2022. godine.

Ruski mediji pišu da je Nikoliću, koji preferira formacije 4-4-2 i 4-2-3-1, vrlo važno da na sredini terena ima odličnog centranog vezistu, a u taj profil uklapa se i reprezentativac Hrvatske koji godinama već igra na Apeninima.

Badelj, koji je ponikao u Dinamu iz Zagreba, krenuo je u pečalbu još 2012. godine kada je potpisao za HSV, dok je od 2014. do 2018. igrao za Fiorentinu.

Odlučio je da u leto 2018. pređe u Lacio, kao slobodan igrač, ali se nije najbolje snašao u Rimu i već prošle sezone se vratio u Firencu, dok je neizvesno šta u prestonici Italije planiraju sa njim za narednu takmičarsku godinu.

S obzirom na to da je "prešao tridesetu", ne bi trebalo da Lokomotiva izdvoji veliki novac za njega, ali pitanje je da li se Hrvatu ide na istok.

Inače u Lokomotivi se očekuje prava rekonstrukcija tima preko leta pošto velikom broju igrača ističu ugovori: Žoao Mario (koji je na pozajmici), Eder, Maćej Ribus, Vladislav Ignatjev i Džeferson Farfan, koji je zaražen korona virusom.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC