• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Eden Azar je srećan, a biće i spreman!

Autor Dušan Ninković

Belgijanac će spreman dočekati nastavak sezone u Primeri.

 Eden Azar se oporavio od povrede Real Madrid Izvor: ANGEL MARTINEZ/GETTY IMAGES EUROPE, Guliver

Fudbaler Real Madrida Eden Azar rekao je danas da je srećan što se vratio treninzima sa saigračima i da mu je cilj da se potpuno oporavi do početka Primere.

Azar je prošlog juna iz Čelsija prešao u Real, ali je imao problema sa povredama i nije imao veliku minutažu. Prekid takmičenja zbog pandemije korona virusa dobro je došao belgijskom reprezentativcu.

Možda će vas zanimati

On je trebalo da pauzira dva meseca nakon što je slomio skočni zglob. Sada se raduje treninzima i biće spreman za nastavak sezone.

''Veoma sam zadovoljan što sam se vratio na teren sa momcima. Znamo da moramo da sačekamo na utakmice, ali sam srećan. Posle dva meseca odsustva, treba mi više treninga sa loptom i da vratim fizičku spremu. Želim da budem spreman za narednu utakmicu'', rekao je Azar u video poruci koju je objavio njegov klub, preneo je Skaj.

Fudbaleri u Španiji od danas mogu da treniraju u malim grupama u trening centrima kluba, nakon što su individualno trenirali prošle nedelje.

Još nije poznato kada će se nastaviti takmičenje u Primeri, ali se uprava lige nada da će ekipe uskoro moći da se vrate punim treninzima, a zatim i utakmicama.

''Sada su bolji treninzi. Prva nedelja je bila pomalo čudna, ali sada možemo da se vratimo treninzima u grupi i sa golmanima i to smo više želeli. Želimo da budemo zajedno i da pokušamo da radimo kao grupa'', dodao je Azar.

Uoči prekida takmičenja Real je bio drugi na prvenstvenoj tabeli sa dva boda manje od vodeće Barselone, 11 kola pre kraja. Eden Azar, najveće pojačanje madridskog tima za ovu sezonu, uopšte nije opravdao očekivanja. Tokom veće dela sezone je bio povređen, pa navijači nisu ni mogli da steknu pravu sliku.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC