• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mirić: Nisam otišao bez dozvole čelnika Borca!

Autor mondo.ba

Krilni fudbaler Borca Marko Mirić tvrdi da Banjaluku nije napustio bez dozvole,dodavši da mu se pojedini čelnici kluba nisu javljali oko zahtjeva da prebaci porodicu u Srbiju.

 Marko Mirić: Nisam otišao bez dozvole čelnika FK Borac Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Nakon što je direktor Borca Dejan Lukendić izjavio da je "Mirić napustio klub bez dozvole i da će protiv njega biti pokrenut postupak, na kojem će se raspravljati na Upravnom odboru", uslijedio je demant od samog igrača.

Mirić je u izjavi za "EuroBlic" istakao da je u Banjaluci boravio do 5. maja i da nije istina da je napustio Banjaluku bez da se ikome javio.

Možda će vas zanimati

"Nije tačna informacija da sam otišao bez javljanja. Danima sam pokušavao da stupim u kontakt sa čelnim ljudima, koji se nisu javljali. Za to sam poslao poruku nadležnim, ne bih da ih imenujem kome i od njega sam dobio dozvolu. Na kraju krajeva da sam želio da odem ne bi do 5. maja bio u Banjaluci. Međutim, u tom periodu grad je postao žarište virusa, a ja sam želio da sklonim porodicu jer mi kćerka ima zdravstvenih problema. Mi smo imali napismeno da do 31. marta ne napuštamo Banjaluku i ništa nakon toga nismo dobili zvanično. Na kraju kako jedan igrač bez porodice može da ode van grada, a drugi ne može. Duga je to priča ali ne bih sad o tome", rekao je Mirić.

Borac je u ponedjeljak krenuo sa treninzima u manjim grupama a Mirić je dodao da je o tome obaviješten samo mejlom.

"Poslali su mi samo mejl oko starta treninga ali me nisu nazvali. Odgovorio sam takođe mejlom da se mogu odmah vratiti, iako je poznato da su trenutno granice zatvorene i klub treba da bi obezbijedi boravišnu dozvolu. Čekam da to dostave nadležnim organima. Mogu ići i u karantin 14 dana. I na to sam spreman ako oni dostave neophodne papire", naglasio je fudbaler crveno-plavih za banjalučki list.

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Mihajlo S.

Steta, Miric je odlican.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC