• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanković o ''politici kluba'': Zvezda ozbiljno računa na igrače Grafičara!

Autor Dušan Ninković

Trener lidera sprskog šampiona je rasporedio minute i smatra da je tim spreman za borbe u prvenstvu i kupu.

 Stankovic-o-politici-kluba-Zvezda-ozbiljno-racuna-na-igrace-Graficara Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Trener ekipe koja će u nastavku sezone pokušati da odbrani šampionsku titulu i da se, nakon mnogo sezona pauze, domogne kupa, zadovoljan je onim što je videio. Rival njegovog tima bila je ''filijala'', ekipa Grafičara koja je trenutno prvoplasirana u Prvoj ligi Srbije.

Laka pobkeda protiv razvojnog tima mogla bi da zamaskira mnoge stvari koje u prvom dijelu igre nisu ponudile previše optimizma Dejanu Stankoviću. Tokom prvih 45 minuta, Crvena zvezda nije djelovala dovoljno dominantno, pa se na odmor otišlo bez pogodaka.

Možda će vas zanimati

Pred praznim tribinama najvećeg srpskog stadiona, ali i pred prepunom novinarskom ložom pošto su i novinari ljudi koji su se uželjeli fudbala, Zvezda je tek u nastavku slomila otpor. Kako je gostima ponestajalo snage, tako su Vukanović, Milunović, Boaći i Gajić prednost podizali do konačnih 4:0.

Mladi strateg na klupi crveno-bijelih je odmah nakon meča pričao za klupski sajt o dešavanjima sa ovog meča.

''Pristup od strane mojih igrača u utakmicama protiv omladinaca i sada protiv ekipe Grafičara je fenomenalan. To je ono na čemu konstantno radimo. Nije bitno protiv koga igramo, već pristup svakom protivniku. Nije problem kada se pogriješi, ali da uđemo loše u utakmicu, to ne volim. Zadovoljan sam ovom prov,erom, dobar protivnik.''

Šef stručnog štaba crveno-bijelih srećan je što je njegov tim konačno odigrao meč na svom stadionu. Podsećamo, ovo je bio drugi meč crveno-bijelih u ovom improvizovanom pripremnom periodu, nakon što su u prethodnom susretu savladali omladince svog kluba, igrače Slavoljuba Đorđevića.

''Drago mi je što smo se vratili da igramo na našoj Marakani, rasporedili smo minute i polako se spremamo za nastavak prvenstva. Imamo još četiri utakmice i, nadam se, sve tri u kupu. Sve teče po planu i onako kako smo zamislili. Takođe, volim kada svi na nogama napuste teren, kada nema povreda ni ranijih odlazaka u svlačionicu.''

Zvezdin strateg pohvalio je mlade momke koji su u utakmicama protiv prvog tima pokazali kvalitet i dokazali da Crvena zvezda ima mnogo talentovane djece.

''Što se tiče Zvezdinih omladinaca i igrača Grafičara, mogu reći da imaju mnogo kvaliteta. Ja sam upoznao Erakovića, Juga i Krstovića. Oni su i danas odigrali dobro i potvrdili da Crvena zvezda na njih može ozbiljno da računa. Ima tu i drugih igrača, kao i iz omladinskog pogona, ne možemo ih sve prekomandovati u prvi tim. Bitno je da Crvena zvezda ima nešto mlado i kvalitetno. Sa njima klub treba da napreduje i živi, tako da sam prezadovoljan svim što sam vidio u mečevima protiv omladinaca i Grafičara'', završio je Dejan Stanković.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC