• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Marković "zakuvao": Zvezdi čestitam titulu, a da li je bilo regularno...

Autor Nebojša Marković

Lazar Marković je bio zadovoljan partijom Partizana u prvom meču posle pauze zbog korona virusa.

 Lazar-Markovic-Crvena-zvezda-je-osvojila-titulu-a-da-li-je-regularno-ili-ne-Partizan-Mladost-4-1 Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Partizana savladali su Mladost iz Lučana u prvom meču posle dva i po meseca pauze i na ubedljiv način se vratili takmičenju u Superligi Srbije - 4:1.

Prvi strelac na meču posle lepe akcije crno-belijh bio je Lazar Marković, koji je posle meča istakao najviše ambicije tima u borbi za Kup Srbije.

Možda će vas zanimati

Partizan se trijumfom, a posle remija Vojvodine, odaljio od Novosađana na pet bodova razlike na drugoj poziciji. Sada će sav fokus biti usmeren ka odbrani trofeja u nacionalnom kupu, a Marković ističe da on i njegovi saigrači nisu zadovoljni što će sezonu u Superligi završiti iza večitog rivala Crvene zvezde.

"Mislim da je bilo dosta od mene jedan gol. Igrali smo dobro, dobro smo se osećali i idemo u Surdulicu u meču Kupa", započeo je Marković nakon pobede u Humskoj.

"Uvek ciljamo titulu, tako da, što se tiče ovog prvenstva, tako je kako je. Drugi smo i to je okej. Nismo zadovoljni drugim mestom, Zvezda je osvojila titulu, ja im čestitam. Da li je bilo regularno ili ne, na njima je i to je to. Ostaje nam Kup i idemo da ga osvojimo", rekao je nekadašnji fudbaler Liverpula.

Drugi pogodak na meču je postigao Takuma Asano, takođe posle dobre kombinacije crno-belih, a Japanac kaže da bi voleo da je uspeo još koji put da učestvuje u golovima Partizana.

"Laka tri boda. Srećan sam. Kada sam postigao gol, kombinovao sam sa Sadikom i Nathom, lepa dodavanja i na kraju mi je ostao lak posao. Svi smo dobro igrali. Dobar početak za nas, za mene. Mislim da je trebalo da imam još jedan gol ili asistenciju", poručio je japanski internacionalac.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC