• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Došlo vrijeme da navijači Junajteda slave produžetak pozajmice Igala...

Autor Milutin Vujičić

Navikli smo da "crveni đavoli" uvijek jurišaju ka najvećim imenima svjetskog fudbala, ali definitivno se stvari mijenjaju usljed nedovoljno uspjeha kluba od odlaska Aleksa Fergusona.

 Odion-Igalo-produzetak-pozajmice-Mancester-junajted Izvor: Tanjug, Kerstin Joensson/AP

Mančester junajted je zbog povreda napadača morao da reaguje u januaru i dovede adekvatnu zamjenu za Markusa Rašforda, a na kraju je odluka "pala" na nedovoljno atraktivnog Odiona Igala.

"CV" nigerijskog fudbalera ne poklapa se baš sa istorijom Junajteda, međutim klub nije imao kud i angažovao je fudbalera koji je posljednje tri godine nastupao u Kini, čak ni sa toliko impresivnim brojkama kakve dozvoljava Azija.

Možda će vas zanimati

Fudbaler čiji je do sada najveći domet bio Votford, odlučio je da se dokaže navijačima "crvenih đavola", posebno jer i sam podržava Junajted, pa je ostavio solidan utisak do prekida sezone.

Igalo je postigao četiri gola, po dva u Ligi Evrope i FA Kupu, postao je brzo ljubimac navijača, pa se tako prethodnih nedjelja najviše govorilo o njegovom ostanku na "Old Trafordu". Ugovor je bio zaključen na samo šest mjeseci i trebalo je da se vrati u Kinu, ali...

Britanski mediji pišu da je Igalo dogovorio produžetak pozajmice do januara 2021. godine, a čeka se samo "zaključenje" ugovora koje treba da odobri FA.

Navijači "crvenih đavola" već uveliko slave ostanak Odiona Igala u Junajtedu, što je pomalo čudno ako uzmemo u obzir veličinu kluba... Dobro je poznato da se klub sa "Old Traforda" zadovoljavao samo najvećim imenima svjetskog fudbala, ali sada su došla druga vremena.

Od penzionisanja legendarnog Aleksa Fergusona u leto 2013. godine, ne može se reći da je Junajted imao previše uspjeha, što je uticalo i na snižavanje kriterijuma kod navijača.

Ništa lično što se tiče Igala, ali nekada su se "crveni đavoli" radovali Van Persiju, Berbatovu, Runiju...

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC