• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Terzićeva poruka navijačima: Svaka druga stolica moraće da bude slobodna

Autor Pink.rs Izvor espreso

Direktor Crvene zvezde veruje da će u subotu na "Marakanu" doći veliki broj gledalaca. "Narod se uželeo fudbala", kaže Terzić.

 Zvezdan Terzić poruka navijačima: Svaka druga stolica moraće da bude slobodna Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda i Radnik iz Surdulice igraće u subotu (još nije poznato u kom terminu) utakmicu 28. kola, pretposlednjeg, za sezonu 2019/20. u Superligi Srbije. 

Taj duel biće specifičan jer se očekuje da na tribinama prvi put još od marta, kada je stopirano prvenstvo zbog pandemija korona virusa, bude prisutno više hiljada gledalaca. 

Možda će vas zanimati

Crveno-beli su najavili da će u prodaji biti polovina kapaciteta stadiona Rajko Mitić, odnosno 24.500 ulaznica, ali će i porad toga morati da se poštuju mere Vlade Srbije za suzbijanje korona virusa. Kako će to biti učinjeno, za TV Pink je govorio generalni direktor srpskog šampiona, Zvezdan Terzić.

"Očekujemo dosta navijača, narod se uželeo fudbala. Poštovaćemo restrikciju, razmak mora da bude jedan metar i svaka druga stolica moraće da bude slobodna. Prava proslava biće 20. juna, kada ćemo dobiti pehar", najavio je Terzić, podsećajući na titulu osvojenu u petak, a prenosi Espreso.

Zvezda je pobedom na Banjici protiv Rada 5:0 stigla do 31. titule u klupskoj istoriji. 

"Mi koji vodimo instituciju kao što je Zvezda nemamo vremena za radovanje, čekaju nas novi izazovi, a ja kao prvi čovek kluba moram da gledam u budućnost, da nas ne pojede ova svakodnevica, treba da radimo nove stvari, strateške, poput regionalne lige, radova na stadionu...", ponovio je Terzić želju da njegov klub u skorijoj budućnosti počne da se takmiči sa rivalima iz Mađarske, Rumunije, Bugarske...

Trener Dejan Stanković je zahvaljujući bodovnoj prednosti koju mu je ostavio Vladan Milojević uspeo da stigne do pehara posle samo sedam utakmica. Ostvario je pet pobeda i dva remija, a navodno je to bilo dovoljno da već počnu da se interesuju neki italijanski klubovi. 

Terzić, ipak, tvrdi da Zvezda ima dugoročne planove u vezi sa bivšim kapitenom.

"Dejan Stanković ima čvrst ugovor sa Zvezdom, mi smo prezadovoljni kako sve to funkcioniše. Možda je na početku bilo nekog skepticizma kada je dolazio, jer je početnik, ali stvarno iz dana u dan sam sve zadovoljniji kao funkcioniše, kako se ponaša na terenu, kako vodi ekipu i mislim da će biti veliki trener. Ali, pre nego što dođe u Italiju, ima on još dosta stvari da uradi sa Zvezdom", istakao je direktor crveno-belih. 

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC