• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hrvatska liga se vraća za vikend poslije skoro tri mjeseca!

Autor mondo.ba

Nakon skoro tri mjeseca pauze zbog korona virusa u petak se utakmicom 27. kola na "Poljudu" između Hajduka i Intera s početkom u 20 sati vraća fudbalska liga Hrvatske (HNL).

 Hrvatska liga se vraća za vikend poslije skoro tri mjeseca! Izvor: Guliver/Getty Images/Vladimir Rys/Bongarts

Fudbalska sezona u Hrvatskoj nastavila se utakmicama polufinala Hrvatskog kupa proteklog vikenda, a sada su na redu i prvenstvene utakmice. Posljednja utakmica HNL-a igrana je dalekog 9. marta, kada je Lokomotiva slavila u Gorici (3:1).

Tačno 88 dana nakon te utakmice Hajduk će na svom "Poljudu" tražiti bodove za drugo mjesto i kvalifikacije Lige šampiona protiv preposljednjeg Intera, koji se bori za ostanak.

Možda će vas zanimati

"Svi se veselimo utakmici, zbog toga radimo i za to živimo. Posebna je priča to što ćemo igrati bez publike, nikada mi to nije bilo ugodno, otežavajuća je to okolnost, ali moramo u petak opravdati ulogu favorita. Imamo još deset utakmica do kraja sezone i želimo pobijediti u svakoj", rekao je trener Hajduka Igor Tudor. Hajduk je, inače, dosad u Splitu slavio u sedam utakmica zaredom protiv Zaprešićana.

Inter je tokom prinudne pauze promijenio trenera, a umjesto Željka Petrovića kormilo je preuzeo Tomislav Ivković. On je obavio pripreme za vrijeme kojih je odigrano i nekoliko prijateljskih utakmica, poraz od Rijeke (1:4), remi sa Slavenom Belupom (1:1), te poraz na gostovanju kod Dinama (1:4).

U subotu će u 19 sati igrati Slaven Belupo i Gorica, a u 21 sat Varaždin i Dinamo, da bi kolo u nedjelju zaključili dvoboji Istra 1961 - Rijeka (19) te Lokomotiva - Osijek (21).

Na listi vodi Dinamo s 65 bodova, ispred Rijeke (47), Lokomotive (46) i Hajduka (45). Osijek je peti s 42 boda, Gorica ima 35, Slaven Belupo 26, a na dnu su su Istra 1961 (19), Inter (17) i Varaždin (17).

Prvenstvo se nastavlja bez gledalaca, ali s obzirom da je epidemiološka situacija dobra, može se očekivati i povratak navijača na stadione, prenijela je agencija "Fena".

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC