• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Matea iz interesa igra za Crnu Goru - voli Hrvatsku

Autor mondo.rs

"Volim svoju zemlju Hrvatsku. Sigurno neću igrati za Crnu Goru iz ljubavi kao što bih igrala Hrvatsku", rekla je Matea Pletikosić - novopečena reprezentativka Crne Gore u rukometu.

 Matea Pletikosić igra za Crnu Goru a voli Hrvatsku Izvor: Instagram/Matea Pletikosić/Screenshot

Atraktivna hrvatska rukometašica prije nekoliko dana podigla je prašinu kada je donijela odluku da "kockasti" dres zamijeni crnogorskim. Matea Pletikosić će ubuduće nositi obilježja Crne Gore na velikim takmičenjima.

To je samo jedan u nizu reprezentativnih transfera u obje rukometne konkurencije, što samo dovodi do zaključka da igrači i igračice maksimalno koriste ovo pravilo, koje je po mnogima nakaradno, jer će uskoro biti sve više selekcija poput katarske, koja je okupila brojne strance i stigla do završnice Svjetskog prvenstva 2015.

Možda će vas zanimati

Za katarski tim su na takmičenju u Dohi igrali igrači sa ovih prostora, među kojima je bilo najviše Srba (Žarko Marković, Goran Stojanović, Jovo Damjanović, Elda Memišević i Danijel Šarić), zatim Francuz (Bertran Rone), Kubanac (Rafael Kapote), Španac (Borha Vidal), Sirijci (Kamalaldin Malaš i Zakar Amen), Tunižanin (Jusuf Benali)...

Matea je svojim izgledom oduševila Balkan, rečenicama izgovorenim u cilju opravdanja odluke, razočarala je i razbjesnila Hrvate.

Bila je samo iskrena.

"Ne želim nikoga da molim. Ako me u HRS-u ne žele, to poštujem. Igraću za Crnu Goru jer mi je san da odem na Olimpijske igre i karijera mi je trenutno najbitnija. I ranije su me zvali Crnogorci, ali tada nisam pristala. Naravno da nije bilo jednostavno prelomiti, ali porodica, moj dečko i prijatelji su me podržali", rekla je Pletikosić.

Dres Crne Gore nosiće očigledno samo zbog interesa.

"Volim svoju zemlju Hrvatsku. Sigurno neću igrati za Crnu Goru iz ljubavi kao što bih igrala Hrvatsku", podvukla je Matea.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC