• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vlasnik Sarajeva čestitao na tituli: Hvala Husrefu, Vinku, navijačima...

Autor mondo.ba

Većinski vlasnik Sarajeva Ngujen Hoai Nam iz Vijetnama čestitao je navijačima "bordo" tima osvajanje titule šampiona Bosne i Hercegovine.

 Ngujen Hoai Nam: Čestitka FK Sarajevo na tituli Izvor: MONDO/Samir Cacan

Klub sa "Koševa" je odlukom Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine o definitivnom prekidu sezone odbranio šampionski pehar u Premijer ligi BiH.

Tim povodom, javnosti se putem sajta PL BiH, obratio većinski vlasnik Sarajeva Ngujen Hoai Nam.

Možda će vas zanimati

"Znam da je posebna noć za sve nas koji volimo Sarajevo. Želim iskoristiti ovu priliku da se zahvalim svima, svim mojim igračima, osoblju, upravi kluba i navijačima za podršku tokom sezone. Bilo je teško, bili su pod velikim pritiskom, a danas smo dobili nagradu za to. Zahvalnost ću uputiti svim trenerima i njihovim stručnim štabovima. Posebna zahvalnost ide Husrefu Musemiću, koji je bio dugo sa nama, a koji je imao velike zasluge za osvajanje titule. Želim mu uputiti i izvinjenje, nisam se uspio sastati sa njim tokom smjene. Žao mi je. Želim da se zahvalim i Vinku Marinoviću koji je tim preuzeo početkom godine i omogućio da se ovo ostvari. Hvala ti Vinko. Posebno hvala mora ići timu, svim igračima. Ušli su cijelim svojim srcem u ovo, išli su korak po korak da ostvare ovu pobjedu", rekao je Nam.

Izvor: Anadolija/Samır Jordamovıć

Prema njegovim riječima, najveću zahvalnost duguje navijačima sarajevskog kluba.

"Posebnu i najveću zahvalnost iz dubine srca dugujem svim navijačima Sarajeva koji su uvijek bili sa nama. Pamtim kraj 2019. godine, primio sam mnogo poruka putem Fejsbuka. Mnogi su bili ljuti i razočarani mojim postupcima i postupcima uprave. Prihvatam da to navijači rade zato što vole klub, hvala vam. I kad ste ljuti i kad ste sretni, hvala vam za podršku. Molim vas samo jedno, ostanite uz Sarajevo, bez obzira na sve. Još jednom, hvala vam svima, ja volim Sarajevo", dodao je vijetnamski vlasnik kluba sa "Koševa".

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC