• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

I Vučić se uključio u priču o Kataiju: Kakve veze to ima s loptom?

Autori Tanjug Autori Ksenija Jelesijević

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić komentarisao je danas situaciju u SAD i ekspresno otpuštanje Aleksandra Kataia iz Los Anđeles Galaksija zbog nepromišljenih komentara njegove supruge

 Aleksandar-Vucic-Aleksandar-Katai-SAD-protesti-komentar Izvor: MN PRESS

Predsednik Aleksandar Vučić komentarisao je danas "slučaj Katai" i situaciju u SAD gde danima bukte neredi zbog brutalnog policijskog hapšenja Afroamerikanca Džordža Flojda.

O protestima u SAD imala je mišljenje i supruga srpskog fudbalera Aleksandra Kataija, Tea koja je na svom Instagram profilu ostavila poruke zbog kojih je njen muž brzinom munje dobio otkaz iz kluba u Los Anđelesu.

Možda će vas zanimati

Komentarišući Kataijev otkaz, Vučić je rekao: "Kakve veze njegova žena ima sa tim kako on šutira loptu. To samo govori kakva se hajka vodi protiv onih koji nisu protiv predsednika Amerike. Ta žena ima pravo na svoj stav. Ako je počinila krivično delo- gonite je. Ako nije- ne razumem o čemu se tu radi".

Tea Katai je tokom tih protesta na svojim Instagram "storijima" pisala poruke kao što su "ma, pobij go**a, bre!" i aplauzima pozdravljala slike u kojima se automobili zaleću u demonstrante.

Navijači Galaksija su se odmah pobunili, klub je sazvao sastanak i dogovoren je sporazumni raskid ugovora.

Vučić je inače ocenio da se vodi užasna kampanja u SAD protiv predsednika Donalda Trampa.

Vučić je za TV Pančevo, upitan za komentar toga što je SAD prestala da finansira Svetsku zdravstvenu ogranizaciju, rekao da se u to ne meša, jer Srbija ima solidna iskustva sa SZO, što kaže, ne znači da je uvek protiv Trampa.

"Naprotiv, užasavam se kampanje protiv njega u SAD. To kroz šta prolazi Tramp je prava golgota. Pogrešio ili ne, uvek je kriv", primetio je Vučić.

Dodao je da je policajac koji je ubio Afroamerikanca  Džordža Flojda uhapšen, kao i drugi policajci koji to nisu sprečili, ali da ne znamo imena policajaca koji su tamo ubijeni u nemirima.

"Ta kampanja govori da su lažni tržišno orijentisani liberalni krugovi spremni da ulože veliki novac u kampanju protiv predsednika SAD i da se bore protiv njega svim nedozvoljenim sredstvima. To je skandal nad skandalima", rekao je Vučić.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC