• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Svijete, spremi se: Mesi poručio da hoće trofej Mundijala u Kataru!

Autor Milutin Vujičić

Jednom je bio blizu, a ovo je posljednja šansa...

 Leo-Mesi-Svjetsko-prvenstvo-2022.-Katar-Argentina Izvor: Guliver/Getty images/Marcelo Endelli, Marcelo Endelli/Getty Images South America

Oni koji tvrde da Lionel Mesi(33) nije najbolji fudbaler svih vremena kao najvažniji argument uzimaju da nije uspio da osvoji Svjetsko prvenstvo sa Argentinom...

Najvažniji trofej u riznici imaju i Pele i Maradona, dok je Kristijano Ronaldo osvojio Evropsko prvenstvo, a naravno takve priče stigle su i do Mesija, pa je odlučio da demantuje sve - i da sa Argentinom napadne Mundijal u Kataru za dvije godine.

Možda će vas zanimati

Bio je već u finalu (2014. godine u Južnoj Africi), potom su uslijedila dva izgubljena finala Kopa Amerike, dok je prošli nastup Argentine na Svjetskom prvenstvu u Rusiji bio tragičan...

Očajno su igrali u grupi, jedva prošli, pa ih je u prvoj nokaut rundi izbacila Francuska (4:2). Mesi je bio utučen poslije tog šampionata, dobijao je mnogo kritika, pa je zbog toga čak saopštio i da se povlači iz reprezentacije, ali se brzo predomislio.

Mesi je u četvrtak na svoj Instagram okačio snimak u saradnji sa brendom "Adidas", a na kome su prikazani njegovi snimci u dresu Argentine i važna poruka:

"Spreman sam da napadnem taj trofej, ponovo!".

Kroz snimak se čuje kako Mesi govori kako ga je odsustvo sa terena navelo na to da misli da želi ponovo da igra i osvaja trofeje, kao i da inspiriše sve druge mlade igrače, a da će mu najvažniji trofej u istoriji donijeti potpunu radost.

Mesi će na Svjetskom prvenstvu u Kataru, zakazano za 2022. godine, imati 35 godina i to će mu biti vjerovatno posljednja šansa u karijeri da osvoji taj trofej.

Može li to da se desi?

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC