• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ole o Sančezu: Nekad imate u sobi sofu koja se prosto ne uklapa

Autor Pavle Knežević

Ne tako suptilna metafora kaže da Sančez nema šta da traži u Junajtedu

 Ole-gunar-Solskjer-nece-Aleksis-Sancez-u-Mancester-junajted-sofa-se-prosto-ne-uklapa-transferi. Izvor: EMILIO ANDREOLI/GETTY IMAGES EUROPE

Aleksis Sančez je na početku sezone prosleđen na pozajmicu u Inter, ali nije uspeo da ubedi Antonija Kontea da može da računa na njega. Odigrao je tek devet utakmica i postigao jedan gol, što je dovelo do napisa da se vraća u Mančester junajted.

To, međutim, uopšte nije izvesno, jer Ole Gunar Solskjer ne pokazuje dovoljno entuzijazma za povratak Čileanca.

Možda će vas zanimati

Trener je rekao da u timu uvek ima mesta za "dobre igrače i dobre ljude", ali nije zvučao baš ubeđeno kada se prešlo na temu Sančeza.


"Naravno da uvek ima mesta za dobre igrače i dobre ljude u ovoj okolini. Ali, hajde da vidimo šta je na tržištu kad se završi sezona, jer mislim da je ovaj tim uzbudljiv i osećam da smo na putu ka nečemu", rekao je Solskjer za Dejli star.

Kada je upitan direktno za Sančeza, trener se poslužio metaforom koja bi trebalo da govori o igračevom stilu igre i njegovim idejama:

"Nekad kada preuređujete dnevnu sobu, imate lepu stolicu ili lepu sofu, ali ona možda nikako ne uklapa sa ostatkom sobe. Naš fokus je osvajanje velikih trofeja, a trenutni je da završimo ovu sezonu", rekao je Solskjer.

Sančez je igrao za Udineze i Barselonu, ali se potpuno etablirao u Arsenalu, odakle je 2018. otišao u Mančester, u sklopu zamene za Henrika Mhitarjana. Ipak, nije uspeo da se nametne ni Žozeu Murinju ni sada Solskjeru.

Junajted po povratku Premijer lige prvu utakmicu igra sa Totenhemom, što je vrlo važna utakmica u borbi za četvrto mesto i Ligu šampiona.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC