• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Primarni cilj novi plasman u Evropu, ali gledamo i ka tituli u BiH!"

Autor Dragan Šutvić

Vico Zeljković optimistično dočekuje narednu takmičarsku sezonu

 Vico Zeljković primarni cilj opet Evropa gledamo i ka tituli u BiH Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

Fudbaleri Borca danas su počeli sa pripremama za narednu sezonu, koja startuje 1. i 2. avgusta, a igračima se na konferenciji za novinare obratio predsjednik Upravnog odbora Vico Zeljković, koji mnogo očekuje od sezone ispred nas.

Možda će vas zanimati

"Pred nama je, nadam se, jedna jako dobra sezona za Borac. Prošla je završena onako kako je završena, svima nam je žao što na zelenom terenu nismo ostvarili ciljeve, ali isto tako uspjeli smo da ostvarimo klupske ambicije, pa se više ne bih vraćao na tu temu. Pred nama je jedna sezona gdje je primarni cilj novi izlazak u Evropu, međutim pokušaćemo da osvojimo titulu, a isto je i sa Kupom BiH, pokušaćemo i tu da dođemo do samog kraja. Poslije osam godina nas očekuje evropska utakmica tako da nemamo pritisak prolaska, međutim svi smo sportisti i svi imamo želje da preskočimo prvu prepreku, koju Borac u većini slučajeva do sada nije uspio da prevaziđe", rekao je Zeljković.

Kao i svi, prvi čovjek Borca nada se da korona virus neće praviti ogromne probleme u radu.

"Ulazimo u sezonu sa jasnim ciljevima, ali smo svjesni da će biti duga i nadam se da će biti što manje problema sa korona virusom. Ovih dana se, nažalost, ne dešavaju dobre stvari po tom pitanju, kako za društvo, tako i za sam fudbal. Vidjećemo u kojem će to smjeru da ide jer za sada to niko ne može da predvidi, ali kako bude drugima, tako će biti i nama."

Nakon nekoliko premijerligaških kola, Borac će 27. avgusta početi sedmu evro-priču u klupskoj istoriji. U svim fazama kvalifikacija za grupnu fazu Lige Evrope igraće se, podsjetimo, samo jedna utakmica.

"Jedna evropska utakmica može da bude i plus i minus, u zavisnosti od jačine rivala. Na nama je da se dobro spremimo, a mislim da smo obezbijedili dobre uslove što se tiče samih priprema. Pred nama je mukotrpan rad, ali mogu da obećam sportskoj javnosti i svim simpatizerima da ćemo dati sve od sebe da što bolje predstavimo klub, kako u Evropi, tako i tokom cijele takmičarske sezone", poručio je predsjednik "crveno-plavih", podvukavši da klub u sezonu ulazi relaksirano, bez tekućih dugovanja prema igračima, trenerima i Radnoj zajednici.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC