• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Finale u Nišu: Lalatoviću prvi trofej ili peti uzastopni za Partizan?

Autor Milutin Vujičić

Sve o večerašnjem meču Vojvodine i Partizana nakon kog ćemo saznati ko je ovogodišnji osvajač Kupa Srbije. Pratite uz MONDO.

 Vojvodina-Partizan-livestream-uzivo-prenos-finale-Kup-Srbije-Nis-golovi Izvor: MN PRESS

Vojvodina i Partizan spuštaju zavjesu na fudbalsku sezonu u Srbiji!

Finale ovogodišnjeg Kupa Srbije igra se na "Čairu" (19.00, Arena Sport), a fudbaleri Nenada Lalatovića i Save Miloševića biće izuzetno motivisani. Partizan želi da spase sezonu osvajanjem trofeja, dok Vojvodina hoće osvetu za međusobni okršaj iz 2011. godine.

Možda će vas zanimati

Dobro poznati duel na "Marakani" pripao je Partizanu službenim rezultatom (3:0), a sve pošto su fudbaleri Vojvodine napustili igralište nezadovoljni suđenjem pri rezultatu 2:1 za crno-bijele.

Rane iz tog finala ih i danas bole, pa žele da pobjedom u Nišu donesu drugi trofej Kupa Srbije u vitrine na "Karađorđu", dok je Partizanu na umu da peti put uzastopnu podigne drugi najvažniji domaći trofej, drugi put u mandatu Save Miloševića.

Prošle godine bili su bolji od Crvene zvezde (1:0), koju su savladali ovoga puta u polufinalu Kupa (1:0), dok je Vojvodina bila uspješnija od Čukaričkog istim rezultatom.

Biće ovo prilika za Nenada Lalatovića da osvoji prvi trofej kao trener, zbog čega je rekao da bi dao i "deset godina života", a utakmica će biti posebno interesantna i napeta zbog njegovog rivalstva sa navijačima Partizana.

Trener "stare dame" je poručio da u Nišu očekuje da bude u "grotlu navijača", a od ranije je poznato da će Voša biti bez podrške. Firma je odlučila da bojkotuje finale na jugu Srbije, zbog velike udaljenosti i ranijih iskustava, ali je u ponedjeljak na "Karađorđu" pružila podršku svom timu.

Vojvodina je prije samo nekoliko dana pobijedila Partizan u Novom Sadu, s tim da crno-bijeli nisu nastupili u najjačem sastavu, dok su "lale" zaigrale s najjačim timom.

Lalatović je rekao da to neće biti problem za njegov tim i da su samo Topić i Mladenović odsutni zbog povrede, dok u Partizanu ne mogu da računaju jedino na Lakčevića i Lutovca, dok je posebno dobra vijest za Miloševića da se oporavio Stojković.

Prvi meč u sezoni pripao je Partizanu (4:0), a to je ujedno i jedan od najtežih poraza koje je Lalatović doživio kao trener. Vojvodina je slavila u drugom (1:0), a poslije meča vidjeli smo mnogo čarki, pa je Igor Vujačić u gužvi dobio udarac u lice.

Stoga nema mnogo dileme oko sastava Partizana, očekuje se isti tim koji je dobio i prethodni derbi sa Crvenom zvezdom, dok je nekoliko "otvorenih" pitanja kod Vojvodine.

Zbog skorije dobre forme Nikole Simića neće biti iznenađenje čak iako Emil Rockov počne sa klupe, dok je ostatak odbrane i defanzivnog dijela veznog reda siguran. S obzirom na lošija izdanja Momčila Mrkaića razmatralo se čak i da Vojvodina u Nišu počne sa "lažnom devetkom", poput Čovića ili čak Zukića, ali je gotovo sigurno da će stasiti napadač iz Trebinja voditi bitke sa štoperima Partizana.

Izvor: MN PRESS

U slučaju nereijšenog rezultata igraće se produžeci, a ako ni tada ne bude bilo pobjednika, šutiraće se penali. Podsjetimo da je Vojvodina na taj način već izbacila Mladost u četvrtfinalu.

Neka pobeijdi bolji, a mi vas podsjećamo da ćete prenos utakmice moći da pratite na MONDO portalu, dok će naši reporteri Vladimir Sukdolak i Goran Sivački biti na licu mjesta u Nišu, pa vas u toku cijelog dana i večeri očekuju fotografije, snimci, izjave...

VOJVODINA: Rockov - Andrić, Saničanin, Bralić, Đorđević - Stojković, Drinčić - Vukadinović, Bojić, Čović - Mrkaić.

PARTIZAN: Stojković - Miletić, Ostojić, Pavlović, Urošević - Zdjelar, Šćekić - Marković, Natho, Asano - Sadik.

Meč će suditi arbitar Danilo Grujić. 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC