• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Teško je naći razloge poraza... Stvarno je previše neuspjeha za sezonu"!

Autor mondo.ba, agencije

Devet poraza je ekipa Pepa Gvardiole upisala u tekućoj premijerligaškoj sezoni

 Gvardiola Mančester siti previše poraza teško naći razloge Izvor: MICHAEL REGAN/GETTY IMAGES EUROPE, Guliver

Nakon što je od njihove "petarde" nastradao novi engleski šampion Liverpul, fudbaleri Mančester sitija sinoć su ponovo razočarali.

"Građani" su poraženi na gostovanju Sautemptonu rezultatom 1:0, što im je deveti premijerligaški poraz u sezoni koja broji posljednje runde, pa je razlika između prvoplasiranih "redsa" i drugoplasiranog Sitija ponovo 23 boda.

Možda će vas zanimati

"Ne mogu da kažem da smo ekipa koja ne može da postiže golove, jer smo u tom smislu ekipa u samom vrhu (Siti je najefikasniji tim Premijer lige sa 81 golom, op.a.). Obično stvorimo mnogo šansi za postizanje golova, ali zaista smo izgubili previše utakmica", rekao je menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola, pokušavši da objasni ovoliki bodovni "jaz" u najjaščem fudbalskom takmičenju na Ostrvu.

Gvardiola je podvukao da je Siti sa istim sastavom pokorio Englesku, pa mu je, stoga, još čudniji ovoliki broj poraza u domaćem prvenstvu.

"Jeste teško naći razlog za ove poraze, ali morate da budete uporni i razmišljate o narednim utakmicama. Naš cilj je da igramo bolje, postižemo više, a primamo manje golova te ostvarimo sve zacrtane ciljeve", istakao je Gvardiola.

Njegovu ekipu do kraja premijerligaške sezone još očekuju dueli sa Njukaslom, Brajtonom, Bornmutom, Votfordom i Noričem, a tu je i završnica FA Kupa, nakon čega će se ekipa okrenuti avgustu, u kojem bi trebalo da bude donesena odluka o novom šampionu Evrope.

Mančester siti je u prvoj utakmici osmine finala savladao Real u Madridu (1:2), a osim predstojećih mečeva, nestrpljivo iščekuje i 13. jul, kada bi Sud za sportsku arbitražu u Lozani trebalo da saopšti konačnu odluku po pitanju žalbe Sitija zbog izbacivanja iz evropskih klupskih takmičenja na dvije sezone zbog kršenja finansijskog fer-pleja (FFP).

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC