• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zna i Pogba ko je gazda u Junajtedu: Matić je naš mentor!

Autor Nebojša Marković

Možda je on svjetski šampion, ali mnogo toga ima da nauči od srpskog reprezentativca.

 Nemanja-Matic-je-nas-mentor-Pol-Pogba-Mancester-junajted-idealan-saigrac-Premijer-liga Izvor: CATHERINE IVILL/GETTY IMAGES EUROPE, Guliver/Getty images/Catherine Ivill

Mančester junajted izgleda kao novi tim! Ekipa Olea Gunara Solskjera je ušla u istoriju Premijer lige, a sada se nalaze u odličnoj poziciji ne samo da se plasiraju u Ligu šampiona, već i da prvenstvo okončaju na trećem mjestu, odmah iza Liverpula i Mančester sitija.

Veliku ulogu u ovom preporodu "crvenih đavola" imao je i Nemanja Matić, a to potvrđuju i riječi najskupljeg pojačanja u istoriji kluba, Pola Pogbe.

Možda će vas zanimati

Matić je prvi dio sezone bio ili povrijeđen ili van forme i tima koji je Solskjer birao, a njegov Junajted je djelovao tužno i nemoćno, čak i u sredini tabele. Otkako se u decembru vratio u tim i počeo da pruža partije na kakve smo od njega navikli, od tada je i Junajted dosta mirniji i sposobniji tim.

Naravno da je dolazak Bruna Fernandeša pokupio najviše pohvala i njegove partije su zaista bile izvanredne, ali Pogba ističe i važnost Matića za te rezultate tima.

“Nemanja je mentor našeg tima. On nam daje ravnotežu u ekipi, tjera me da idem naprijed, usmjerava me gdje je potrebno, kaže mi 'idi tamo' ili 'stani ovdje'. On je sjajan tip, uvijek mi daje savjete, jer ima ogromno iskustvo i osvojio je mnogo toga, ali uvijek želi još”, kaže Pogba.

Izvor: Guliver, Ian MacNicol/Getty Images Europe

On kaže i da je Matić idealan saigrač.

“Nemanja uvijek trenira naporno i kao svaki pravi profesionalac uvijek zna šta je najbolje za tim. Takav čovjek vam je uvijek potreban u ekipi. Voli da tjera saigrače da rade više, da napreduju. Nevjerovatan je i sjajno je imati ga za saigrača”, istakao je Pol Pogba.

Mančester junajted u ponedjeljak uveče dočekuje Sautempton na "Old Trafordu", a pobjeda bi im donijela skok na treće mjesto na tabeli, tri kola prije kraja sezone.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC