• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Real Madrid pisao o koroni, a nije zbog Jovića: Nemojte OVO da radite!

Autor Milutin Vujičić

Ispravno saopštenje "kraljevskog kluba" koje brine za sve...

 Rel Madrid bez proslave titule na trgovima Izvor: Guliver/Juan Manuel Serrano Arce/Getty Images

Real Madrid mogao bi u četvrtak da postane novi šampion Španije!

U pretposljednjem kolu kolu Primere sastaju se sa Viljarealom (21) i potrebna im je pobjeda za 34. titulu prvaka Španije, čak bi i bod bio dovoljan, ali pod uslovom da Barselona na svom stadionu u istom terminu ne savlada Osasunu, što je malo vjerovatno...

Možda će vas zanimati

 "Kraljevski klub" je iskoristio dobru formu poslije pandemije korona virusa i u nastavku prvenstva ostvario devet uzastopnih pobjeda, iako su imali problema sa povrijeđenim igračima.

Mučio se Eden Azar, a prije svih Luka Jović. Srpski napadač je prvo zbog preloma kosti u stopalu bio na pauzi, da bi novu buru izazvao kontaktom sa "kovid pozitivnom" osobom, pa je zbog toga udaljen sa treninga i nalazi se u samoizolaciji dok čeka treći negativan test.

Mogao bi da bude u timu za meč sa Viljarealom, na kom će Real Madrid gotovo izvjesno proslaviti šampionsku titulu, ali ovoga puta bez navijača...

Tri godine su čekali ovaj dan, ali sada ih neće biti na stadionu zbog COVID-19.

Zbog toga, Real Madrid se oglasio zvaničnim saopštenjem i zamolio navijače da ne idu na Gradski trg Sibeles u večeri kada osvoje titulu, poručujući da se svi nalazimo u "teškoj situaciji" i pokušavamo da se borimo sa pandemijom virusa.

"Barselona i Real Madrid mogu da postanu šampioni Španije. Ako bismo mi postali prvaci, naši igrači ne bi proslavili na tradicionalni način, posebno ne na trgovima, tako da molimo naše partnere i navijače da ukoliko budemo prvaci - ni oni takođe ne idu na ova mjesta. Moramo svi da doprinesemo borbi protiv pandemije i izbjegavamo rizik od zaraze", navode u saopštenju iz Reala.

Za sada nema najava kada će se publika vratiti na stadione u Španiji, ali malo je verovatno da će naredna sezona početi sa njima na tribinama.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC