• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Leo Mesi nikada nije bio ovako besan: Mi smo slaba ekipa!

Autor Milutin Vujičić

Izjava koju u Barseloni nisu želeli da čuju u ovom trenutku...

 Leo Mesi nikada nije bio ovako besan: Mi smo slaba ekipa! Izvor: Tanjug/AP Photo/Joan Monfort

Sezona u Španiji prekinuta je u trenutku kada je Barselona "držala" prvo mesto u Primeri, ali očajne igre u nastavku šampiona - i savršene partije Real Madrida - značile su da posle dve godine titula ide iz Katalonije u prestoicu!

Dok je "kraljevski klub" slavio, doduše svi sem Gareta Bejla, za to vreme Lionel Mesi gledao je kako je njegova ekipa još jednom nemoćna protiv slabog rivala iz Pamplone.

Možda će vas zanimati

Osasuna je pobedila na "Nou Kampu" (2:1), i to sa igračem manje, a ni sam Mesi nije mogao sam da reši ovu utakmicu. Postigao je gol iz slobodnog udarca, a još jednom se pokazalo da je odbrana isuviše loša za ekipu koja pretenduje na šampionsku titulu...

Zbog toga, oštre reči kapitena posle poraza, a koje će posebno zabrinuti rukovodstvo Barselone pošto se trenutno vode pregovori oko produžetka saradnje.

"Mi smo slaba ekipa!", naglasio je razočarani Mesi posle meča i dodao: "Lako nas pobedite jačim intenzitetom. Sve od januara do sada je bilo baš loše... Moramo da budemo samokritični, počevši od igrača, ali i preko svih ostalih u klubu".

Čini se da Mesi nije zaboravio na sve bolne poraze koje su u prethodne dve sezone obeležile eru Ernestea Valverdea, a novi se nižu i kod Kikea Setijena.

"Roma, pa Liverpul... Navijači nemaju više strpljenja jer im ne dajemo ništa. Ako želimo da se borimo za pehar Lige šampiona - mnogo toga mora da se promeni. Ovako ćemo izgubiti od Napolija!", upozorio je kapiten Barselone.

"Izgubili smo mnogo bodova i ovaj meč je odraz sezone. Bili smo nekonstantni, Real je šampion, uradio je šta je do njih, ali smo im i mi mnogo pomogli".

Mesi je dodao i da ih cele sezone timovi "dobijaju na motivaciju" i "prelako im daju golove", što je direktno upiranje u odbranu, pa ćemo videti da li će ovo trgnuti ekipu.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC